!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Elektrické Antipruritic Zariadenie Mosquito Chybu, Skus Svrbenie Neutralizátorom Svrbenie Stick Electric anti-svrbenie zariadenie s repelent proti komárom

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Elektrické Antipruritic Zariadenie Mosquito Chybu, Skus Svrbenie Neutralizátorom Svrbenie Stick Electric anti-svrbenie zariadenie s repelent proti komárom

Hodnotenie:
0%
4.67 / 5 ( 3 )
SKU
p43618

Štítky: skus helper, mečiar, proti svrbeniu krém, detektor lož, co 2 laser, antipruritic krém, skus komár, skus stick, komár úľavu, antipruritic masť.

Skladom
€3.24 €5.89

Funkcie:

*1.To svrbenie úľavu pero môžu poskytovať teplo a vibrácie, podporiť krvný obeh a obeh a pomáhajú znížiť svrbenie, pocit z komára kousnuti.

*2.Tento skus helper nepoužívajte žiadne chemické výrobku a je netoxické a bezpečné použitie a je ideálny pre deti pokožky.

*3.Tento prípravok proti svrbeniu pero použitie 1 batérie, silu a nízky energe spotrebu,tak to môže byť ľahko použité na dlhú dobu, kým sa vám potrebné meniť batérie.

*4.Tento komára kousnuti úľavu pero je vyrobené z odolného materiálu, a vec je ťažké a ťažké prelomiť,dlhotrvajúce nástroj pre použitie doma.

*5.Tento komára kousnuti odľahčovacia má hladký povrch, ktorý je pohodlné dotknite sa a podržte prst,aby bolo jednoduché na obsluhu a pohodlné používanie.

Špecifikácie:

Veľkosť: 16.5*3.5*2.5 cm

Farba: Čierna

Materiál: ABS + elektronických komponentov

Špecifikácie:1Pcs Batérie (Nie Include)

Použitie:

1. Inštalácia batérie.

2. Zarovnajte tip s sústo a stlačte pera tlačidlo.

3. Počkajte 10 sekúnd, môžete rýchlo zbaviť, zmierniť opuchy a svrbenie!

Poznámka:

1. Teplota pero hlavy môže dosiahnuť 48 stupňov Celzia, ktorá je, 118.4 stupňov Celzia, a užívateľa povrch kože, pocit pálenia hviezdy.

2. Deti do 2 rokov by nemali byť používané.

Zoznam Balíkov:

Antipruritic pero * 1

  • Druh: JJ2024905

2020-08-22 Received an working item without any damage from shipping.
5/ 5 stars
2020-10-03 Super
5/ 5 stars
2020-08-25 המוצר הגיע ממש מהר כל הכבוד, אבל לא בטוח שעושה את העבודה.
4/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!