!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

EEK-Značky Analyzer Profesionálny Triedy Presnosti Digitálneho Ketón Dych Meter Sledovanie Ketosis Stav s 10 Mouthpieces(Biela)

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

EEK-Značky Analyzer Profesionálny Triedy Presnosti Digitálneho Ketón Dych Meter Sledovanie Ketosis Stav s 10 Mouthpieces(Biela)

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 5 )
SKU
p43676

Štítky: merač telesného tuku, ketóny testovacie prúžky, jedlo keto, celkový telesný tuk, vna analyzer, 2ml test tube, led rozsahu, dekoratívne statut, hladina glukózy v krvi meter glucowise, spaľovať tuk.

Skladom
€34.41 €36.22

VYŠŠÍ KOMFORT & RÝCHLOSŤ - vyžaduje Iba 5 Druhý dych a prináša výsledky.Uložiť si z prsta vtákov, a prístroj možno použiť niekoľko tisíc krát opakovane, relatívne povedané, môžete ušetriť veľa ako testovacie prúžky vedúci pretekár vyžaduje dvojnásobnú veľkosť kvapiek a trvá 70% dlhšie poskytnúť výsledok testu. POKROČILÉ TECHNIKY - ketón meter funkcie 1,5 palcový displej, takže je jednoduché čítať ketón údaje z merača. Na rozdiel od niektorých konkurenčných výrobkov, aby nájsť svoju cestu do USA trh, tento špecifický meter bol schválený FDA po rozsiahle dáta kontrolným procesom, takže si môžete byť pohodlné s jeho presnosť IDEÁLNY PRE KETO STRAVY - Na Ketón Dych Meter je ideálny pre tých, o Keto stravy, ktorí chcú rýchlo, ľahko a presne sledovať svoj krvný ketón úrovniach. Pomôže vám naplánovať výživy a fitness režim. 4 LCD DISPLEJ COLO: 0 čítanie s BIELYM pozadím, 0.1-2.9 čítania s ZELENOM pozadí, 3.0-4.9 čítania s ŽLTOM pozadí a viac 5.0 čítania s ČERVENÝM pozadím; napájaný 2*AAA batérie (nie sú súčasťou) 180 dní-ZÁRUKA vrátenia PEŇAZÍ: Sme stáť pri všetkých našich produktoch, ale ak nie ste spokojní s vaším ketón dych meter, môžete vrátiť kedykoľvek počas prvých 180 dní popis Produktu

- Meranie najprv myslieť v dopoludňajších hodinách

- Alkohol, cigarety a káva sa môže meniť hodnoty

- Pomaly vydýchnite na 3 sekundy počas breathalyzer časovač jasné hrdla. To pomôže zabezpečiť, že len vzduch z pľúc je ísť do Ketón.

Čo je Ketón Dych Meter?

Ketón Dych Meter je dych acetón (druh alkoholu), meter špeciálne kalibrovaný pre meranie úrovne ketosis pre tých, ktorí na ketogenic diet. Acetón je podľa produktu, že v ketosis a vždy prezentovať v ketogenic štátu.

Meranie Ketosis s Dych Meter.

Výhodou testovania dych vs testovanie moču alebo krvi je, že acetón je prítomná vždy, keď v ketosis a to je veľmi ľahké robiť. Dych testovanie je neinvazívne, spoľahlivý a lacný spôsob, ako otestovať si úroveň ketosis na pravidelnom základe.

Balík Obsahuje:

1x prenosný ketón meter

10x vymeniteľné mouthpieces

1x účtovná reťazec

1x užívateľský manuál

2*AAA Batérie, nie sú súčasťou

  • Číslo Modelu: KET9100W
  • Položka Druh: Telesného Tuku Monitory

2020-08-17 Thank you!
5/ 5 stars
2020-08-28 everything ok
5/ 5 stars
2020-09-22 Ketometer came relatively fast. Everything measures simply quickly and reliably.
5/ 5 stars
2020-09-25 Thank you and highly recommended
5/ 5 stars
2020-12-14 It works perfectly and is very accurate, fully recommended, all very fast this shop is serious
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!