!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

6-benzylaminopurine BAP 6-BA 6-BAP bunkového delenia hormón, cytokinin

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

6-benzylaminopurine BAP 6-BA 6-BAP bunkového delenia hormón, cytokinin

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 3 )
SKU
p45842

Štítky: pesticid, chitosan, sarms prášok, cytokinin, bap kpop, bap400, bap300, fertil, r m y, hnojivo pre rastlinné.

Skladom
€12.35

Popis Produktu

Agrochemické lacné regulátor rastu rastlín 6-ba cytokinin 6bap 98%TC Zavedenie nového výrobku: 6-ba cytokinin 6bap je rast rastlín organizátor, je po prvýkrát uplatní syntetické cytokinin, ktorý sa používa hlavne ako široké spektrum regulátor rastu rastlín. To môže byť používané v poľnohospodárstve, záhradníctve,pre rastliny v rôznych štádiách, od klíčenie úrodu. Fyzické andchemical vlastnosti: Chemický vzorec: C12H15N5 Molekulová hmotnosť: 225.26 Bod topenia: 230-233ºC Popis: White crystal prášok, mierne rozpustné vo vode, rozpustné v etanole a kyslé roztoky. Použitie a Funkcia: Vzhľadom na 6-Benzylaminopurine ( 6-BAP ), jeho využitie na rôzne rastliny a jej funkcie, ako je uvedené nižšie: 1.Na urýchlenie rastlín rastúcich: a.sprej ryže, pšenice, jačmeňa o 10-20mg/kg sa môže zvýšiť ich hmotnosti a zvýšenie výnosu. b.Na použité na uhorky: Po odkvitnutí sa 2-3 dni, pls dip malé uhorky od 50-100mg./L kvapalina, môže zlepšiť výživu preložiť, a rozšíriť uhorky. c.Namočiť semená, pšenica, kukurica, hrášok, atď o 10-20mg.kg kvapaliny, to môže urýchliť rastlín burgeon a zakorenenie, zvýšiť výkon. d.Namočiť semená reďkovky tým, 1mg./kg alebo sprej reďkovka počas mladá rastlina obdobie 4mg/kg, môže to zvýšiť čierna hmotnosť. 2.Na urýchlenie ovocie nastavenie: a.Orange: sprej yong ovocie po kvitne obdobia o 20-50 mg/kg; b.Apple: sprej odchádza 200 mg/kg, keď kvety začnú slabnúť, urýchliť ovocie-nastavenie pomeru, zlepšiť ovocie farba; c.Hrozna: Na postrek rastlín o 100-200 mg/kg kvapaliny pridať 10mg/kg GA-3 pred kvitnúce období to môže zvýšiť množstvo ovocia, a robil hrozna mať žiadne semená; d.Melóny: Keď melóny, ktorý kvitne obdobie, ponorte mladých melón stonky o 1% kvapalina, môže zvýšiť ovocie nastavenie pomeru; e.Paradajka: siahnuť kvety pred bloom obdobia o 20-50 mg/kg, môže zvyšovať produkciu a zlepšenie kvality ovocia. 3. Aby zeleniny, čerstvé, zabrániť zeleniny z starnutia. a. Po výbere zeleniny, namočiť do 5-10mg/kg, to môže urobiť zelenina dlhšie čerstvé; b. Sprej rice 5-10mg/kg kvapaliny počas 1-5 listy obdobie, môže zabrániť ryža, z starnutia, a udržať zakorenenie činnosti, zvýšiť prežiť-pomer transplantácii ryža sadenice. c. Na ovocie, pls ponorte ich do 10mg/kg kvapaliny po vybral, môže udržať ovocie čerstvé obdobie.

Naše Služby

1. Rýchle reakcie a profesionálny servis Vášho prieskumu budú odpovedali do 24 hodín, vrátane sviatkov. 2. Kvalita-garantované produkty. Naša spoločnosť je veľmi prísne kontroly kvality, väčšina našich zákazníkov sú veľmi spokojní s našou kvalitou, a vrátil sa, aby od nás znova a znova. 3.Bohaté vývozu skúsenosti Agrochemikálie. Máme 8 rokov vývozu skúsenosti, vieme vám pomôcť s výberom najbezpečnejší spôsob dopravy, radi pre vás pripravíme kompletnú sadu dokumentov pre colné odbavenie, poslať spolu s nákladom. 4. Po-predajný servis. Sledovanie vášho tovaru až ho získali, ak nejaké problémy počas prepravy, budeme kontaktovať s prepravnou spoločnosťou, a riešiť ho v čase. Zodpovedáme za kvalitu produktu. Budeme poskytovať odborné technické informácie a služby pre všetkých našich klientov.

Naša Spoločnosť

Teraz sme vyvinuli nový Závod Rastový Hormón, ako GA3, Brassinolide, NAA, VVÚ, Atonik, DA-6 ,CCC, 6-BA, a tak ďalej.Sme robili trvalé úsilie pre rastliny, ľudskými potravín a životné prostredie, s cieľom poskytnúť lepší riešenia, týkajúce o environmentálnych pre ľudský život. "Harmonickej spoločnosti, ekologického poľnohospodárstva" je cieľom budeme presadzovať celoživotné. Budeme venovať všetko úsilie rozvíjať zelená a ekologické produkty bez prestania. Úprimne chcú spolupracovať so zákazníkmi doma a v zahraničí vytvoriť skvelý budúcnosti spolu!

FAQ

Q1. Aké je vaše podmienky balenie? Odpoveď: vo Všeobecnosti, sme pack náš tovar v 1 kg hliníkovej fólie taška, 25 kg firber bubon. Ak máte legálne registrované patenty, môžeme zabaliť tovar vo vašom značkové boxov po tom, ako vaše oprávnenie písmená. Q2. Aký je váš platobné podmienky? A: T/T 30% v predstihu, a 70% pred vložením do kontajnerov. Ukážeme si fotografie výrobkov a balíkov predtým, než budete platiť rovnováha. Q3. Aký je váš podmienky dodávky? ODPOVEĎ: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU. Q4. Aký je váš čas doručenia? Odpoveď: vo Všeobecnosti, to bude trvať 5 až 20 dní po obdržaní vašej platby vopred. Konkrétny čas dodania závisí od položky a množstvo vašej objednávky. Q5. Môžete si vyrobiť podľa vzorky? Odpoveď: Áno, vieme vyrobiť podľa vzorky alebo technické výkresy. Môžeme stavať formy a príslušenstvo. Q6. Aký je váš vzorky politiky? Odpoveď: My môžeme dodať vzorky, ak máme pripravené diely na sklade, ale zákazníci majú zaplatiť vzorky nákladov a kuriérske náklady. Q7. Myslíte si, otestovať všetky vášho tovaru pred pôrodom? Odpoveď: Áno, máme 100% test pred dodaním Otázka 8: Ako si urobiť naše podnikanie dlhodobé a dobrý vzťah? Odpoveď:1. Držíme kvalitné a konkurencieschopné ceny na zabezpečenie našich zákazníkov prospech ; 2. Vážime si každého zákazníka, ako náš priateľ a úprimne podnikanie a spriateliť sa s nimi, bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzajú.

  • EINECS Č.: 214-927-5
  • Cas: 1214-39-7
  • Solubbility: Mierne rozpustné vo vode, rozpustné v etanole a kyslé roztoky
  • Iný Názov: 6-benzylaminopurine BAP 6-BA 6-BAP
  • MF: C12H15N5
  • Názov Značky: FarmReaching
  • CAS.: 1214-39-7
  • Iné Názvy: 6-benzylaminopurine BAP 6-BA 6-BAP
  • Číslo Modelu: FM0888
  • Po Predaji Služieb: život dlhý
  • Čistoty: 98%
  • Aplikácia: Bunkové Delenie Agent
  • Balenie: 10 g/taška
  • Delievery čas: Do 3 dní
  • Štát: Crystall
  • Klasifikácia: Rastlinných Potravín
  • EINECS: 214-927-5
  • farba: Biela

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!