!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Chladnička Skladovanie Potravín Kontajnery s Vekom Priehľadné Plastové Tesnenie Nádrž Samostatné Zeleniny, Ovocia, Čerstvého Box Kuchynské potreby

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Chladnička Skladovanie Potravín Kontajnery s Vekom Priehľadné Plastové Tesnenie Nádrž Samostatné Zeleniny, Ovocia, Čerstvého Box Kuchynské potreby

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p4690

Štítky: kontajner na voľne, kontajnera, skladovanie potravín, psa skladovanie potravín kontajner, kuchyňa skladovanie nádoba plastová sada, kontajner zemiakov kovov, tovar skladovanie potravín, jedlo storag, lunchbox nastaviť, organizátor okno kuchyne.

Skladom
€8.82 €11.02

Funkcia

1. Double lock čerstvé, horný kryt vetracie diery môžu byť otvorené alebo zatvorené podľa rôznych druhov ovocia a zeleniny zložiek, predĺžiť čerstvé-vedenie čas.

2. Odnímateľný odvodnenie oblasť v poli môžete samostatný priestor podľa rôznych veľkostí ovocia a zeleniny pre skladovanie na prvý pohľad.

3. Vhodný pre chladničky skladovanie, s bodík, aby sa zabránilo potravín zápach, možno vrstviť, plne využívať vnútorný priestor chladničky.

4. Tu je priestor medzi dnom mozgov dosky a dolnej časti poľa, aby sa zabránilo namáčanie ovocie a zelenina a nie je ľahké rot.

5. Odvodňovacie otvory môžu byť umiestnené v spodnej časti krabice, ktoré môžu mozgov v čase, a majú funkciu elutriation a odvodnenie.

6. Potravinársky materiálov, bezpečných a spoľahlivých potravinami, odolné a nie starnutia.

Popis

Farba: transparentná

Materiál: PET+PP

Kapacita: 1700ML 2800ML 5700NL

Balenie zoznam

1* Box Na Uskladnenie Potravín

  • Názov: Skladovanie Potravín Box
  • Kapacita: 1700ML 2800ML 5700ML
  • Funkcia: Veľkú kapacitu s hierarchickým
  • Materiál: PET+PE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Hokerbat
  • Štýl: Moderné

2020-11-04 Happy with the product, arrived intact well protected and quickly than expected. Satisfied
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!