!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Olej Nastaviteľné 68mm Zliatiny Hliníka Tlmič Klapka Pre Rc Auta 1/10 Na Ceste Drift Auto Hpi Hsp Traxxas Losi Axiálne Tamiya

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Olej Nastaviteľné 68mm Zliatiny Hliníka Tlmič Klapka Pre Rc Auta 1/10 Na Ceste Drift Auto Hpi Hsp Traxxas Losi Axiálne Tamiya

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
p4761

Štítky: axial scx10, hsp rc, tony tamiya časti, TT02, formálne ženy, model tamiya, dual pcie, tt01, auto rc himoto, 18 hpi.

Skladom
€3.48 €4.40

Názov produktu : tlmiče , Klapky Tlmič Typ : Olej Nastaviteľné Typ Pre Typ Vozidla : Autá Platné RC Autá: Na Ceste Drift Auto Mierka : 1/10 Materiál : Zliatina Hliníka Dimention : A: 68MM B: 60 MM C: 17 MM D: 3 MM E: Diameter5.8 MM Celková dĺžka : 68mm Mount-centrum Mount-centrum Vzdialenosť :60 mm Pre : Hpi Hsp Traxxas Losi Axiálne Tamiya Redcat Himoto Losi , Iní Paliva: Elektrické , Benzín / Olej , Nitro Pohlavie : Boys & Girls Farba : Modrá , Tmavo Modrá , Čierna , Zelená , Fialová , Červená , Žltá , Titánu , Striebra , Orange Zoznam Balíkov : 2 KS ( Pár) Návrh : 1. Tento Tlmič je s trochou oleja na kontrolu kvality . Prosím plnenie s olejov, ktoré môžete požiadať sami po prijaté . 2. O Rozmer : Tento produkt je nastaviteľná.rozmer chyba je asi 3 mm,prosím, upravte ho podľa seba, zatiaľ čo rozmer chyba sa stane . Milí kupujúci , vďaka za vaše nákupy v mojom obchode , naša predajňa je náš Factory Shop , a máme vlastný RC značky a výrobcu ,ak máte záujem o naše produkty a chcete kúpiť viac,alebo Chcete prispôsobiť produktov , môžete vytvoriť správu dochádzky a kontaktujte nás kedykoľvek , a ponúkneme viac konkurencieschopné ceny ako pri bežných maloobchodných predajcov VEĽKOSŤ MERANIE DISPLEJ STUPŇA O Farbe : Tento produkt bol farba podľa anódovej oxidácii liečby . Niekedy farbu bude trochu iný ako anódovej oxidácii liečby . dúfam, že viete, že pred objednávky. O Poškriabaniu : Somtimes to bude nejaká závada na povrch, ako nuly . Pretože kov je veľmi ľahké byť poškriabaný . Dúfame, že vaše pochopenie .

Na 1/8 RC Autá

Pre 1/10 RC Autá

(loptu hlavou a skrutky)

(na chrbte)

(Vnútorný Jar)

(loptu hlavou a skrutky)

(na chrbte)

(loptu hlavou a skrutky)

(na chrbte)

(loptu hlavou a skrutky) Pre 1/16 RC Autá

(loptu hlavou a skrutky)

(loptu hlavou a skrutky) Pre 1/18 RC Autá

O Produktoch

O Farbe : Kovové výrobky boli farebné anódovej oxidácii liečby . Niekedy farbu bude trochu iný ako anódovej oxidácii liečby . Dúfam, že viete, že pred objednávky.

O Poškriabaniu : Pretože kov je veľmi ľahké byť poškriabaný. Kovové výrobky môžu byť niektoré vady na povrchu, ako sú nuly. Dúfame, že vaše pochopenie.

O Rôznych Dávkový Proces: možno, že každá šarža proces bude nejaký différents s vzhľad, to nebude mať vplyv na produkty, pracovné. Dúfam, že viete, že pred objednávky.

O Dodacia Adresa 1. prosím skontrolujte správnosť adresy pred objednávky . Ak potrebujete zmeniť adresu po objednávke , prosím zrušiť, a majú nové objednávky na správnu adresu . 2. prosím ponuku na adresu v anglickom jazyku. Analphabetic systém adresa nebude odoslaná zo strany lodnej spoločnosti . A to objednávku môžete zrušiť . Pspublishing.sk Premium Doprava Do Ruskej Kupujúceho 1. Prijímač Názov kaše byť pasu meno. 2. Mesiac hodnota by mala byť nižšia ako 1000 euro a hmotnosť by mala byť menej ako 31 kg . Alebo budete musieť platiť daň . 3. Množstvo produktov v jednej veľkosti alebo farby by nemala byť viac ako 5 ks . Alebo budete musieť platiť daň . 4. Potom, čo expedície Objednávky, prepravca vás bude žiadať ponúkajú číslo pasu , pas meno a pas Dátum Vydania . A vy budete musieť podpísať Colné odbavenie license agreement on-line.

1.Kontaktujte nás pre vrátenie peňazí do 15 dní, ak nechcete dostať po 60 poštovné dní.

2.Ponúkajú sledovacie číslo, ktoré má sledovanie informácie .

3.Vadí ak výrobok byť rozdelené v preprave.

  • Rázvor: Skrutky
  • Technické parametre: Hodnota 10
  • Tlmič typ: Olej Nastaviteľné typ
  • Názov produktu: Tlmič , Klapky
  • RC Diely a Accs: Konektory/Elektroinštalácie
  • Názov Značky: RCAWD
  • Platné RC Autá: Na Ceste Drift Auto
  • RC Časti: Inovovaný hop-up Časti
  • Nástroj Dodávky: Tlmič
  • Materiál: Hliníkové Zliatiny
  • Číslo Modelu: F102004
  • Upgrade Diely/Príslušenstvo: Tlmič
  • Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení: Tlmič
  • Pre Typ Vozidla: Autá
  • Štyri-Pohon kolesa Atribúty: Shell/Šasi/Krídla/Head
  • Rozsahu: 1/10
  • Použitie: Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,

2020-12-12 Topp
5/ 5 stars
2020-11-19 Excellent store as always, got the item in 1 week to the UK, good quality.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!