!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Jóga Taška Dvojité Zips Nepremokavé Multifunkčné Vrecko Yoga Mat Taška Tanec Mat Package Športové Batohu Fitness Batoh Mat Prípade

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Jóga Taška Dvojité Zips Nepremokavé Multifunkčné Vrecko Yoga Mat Taška Tanec Mat Package Športové Batohu Fitness Batoh Mat Prípade

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 5 )
SKU
p5123

Štítky: yoga mat prepravný vak, yogamat taška, extra veľké tpe yoga mat, kork jogy matný, veľké yoga mat, lululemon jogy, joga nastaviť ženy, mat šport, yoga mat tp tpe, mat jogy.

Skladom
€10.39 €18.23

Ak sa vám páči táto položka, prosím, pridajte ho k vám" zoznam želaní ",

Ak sa vám páči náš obchod ,prosím, pridajte ho do svojho " uložiť zoznam "

Poznámka:toto je len jogy taška ,nemusia zahŕňať yoga mat a iné veci.

táto jóga bat je vhodný pre 1-6mm hrúbka jogy taška.

Pretože bol balík doc vonkajšou silou, počas pôrodu, jóga taška bol pokrčený, nie kvalitu problém jogy taška. Jóga taška bolo vynikajúce spracovanie. Nebude mať vplyv na použitie.

Poštovné: 1.Tovar bude odoslaný do vašej Pspublishing.sk profil adresu, uistite sa Prosím, že dodaciu adresu je úplné a správne. 2.Tovar bude dodávaný do 5 pracovných dní,dátum od prijatia platby. 3.Objednávky sa dodávajú v štandardnej Čína Príspevok Air Mail. o 10to35 pracovných dní, najviac krajinách a oblastiach.Pre vzdialených krajinách, bude to oveľa viac už čas, aby sa dospelo. Prosím pochopte! 4.Žiadny problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby, budeme sa snažiť vyriešiť to. Ďakujeme! Platby: 1.Všetky majoy kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW je mnoho spôsobov platby si môžete vybrať, Pspublishing.sk. Odporúčame VIAZANÝ, a platba kreditnou kartou je tiež bezpečné pre nás oboch, pretože tam bude normálny postup, o 24 hodín na Pspublishing.sk a potvrďte svoje údaje o kreditnej karte, počas tejto doby, v posúdenie bezpečnosti na oboch stranách, nám to nie je dovolené, aby sa loď. Tovar bude dodávaný v o 7 dní, ak Pspublishing.sk potvrdil informácie o platbe. 2.Cena nezahŕňa poistenie a všetky dane dovážaného krajiny. 1.V prípade, že výrobok, ktorý ste dostali je nesprávne jeden, prosím fotografovať a obráťte sa na nás within7 dní. Pošleme vám správny. 2.V prípade, že nie ste spokojný s výrobkom, kým je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní, kupujúci zaplatí za spiatočnú prepravu poplatky. Potom buď sa Budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť. 3.V prípade, že výrobok, dostali ste boli poškodený, obráťte sa nám do 7days po prijatí objednávky, môžeme buď dať svoje peniaze späť, alebo poslať náhradníka na vás. Pripomienky: 1. Ste spokojnosť je náš cieľ a veľkú silu. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, potom, čo dostanete na produkty,vďaka a veľmi ocenia, ak môžete odporučiť svojim priateľom, ktorí môžu zaujímať. 2. Ak máte akékoľvek problémy týkajúce sa našej položky a služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis. Ďakujeme!

  • Názov Značky: NICEGOOD
  • Číslo Modelu: NG-TAŠKA
  • Dĺžka: 72cm/84cm
  • poskytnúť: Drop shipping ,doprava Zdarma
  • Vhodné Športy: joga,pilates,tanec,fitness,camping,plávanie posilňovňa, atď
  • Priemer: 14 cm
  • dlhé: 72 cm/84 cm
  • Materiál: PVC
  • Hrúbka: 6 mm (Začiatočník)
  • Funkcie: Nepremokavé,Ultra ľahké, prenosné Multifunkčné
  • Vhodné pre mat: 1-6mm hrúbka yoga mat

2020-11-19 perfect! came after two weeks. great fabric and strong for my alo yoga mat.
5/ 5 stars
2021-01-01 He has come with a broken part, the seller has given immediate response and fixed it quickly.
5/ 5 stars
2020-10-09 good quality & fast delivery !
5/ 5 stars
2020-11-05 The goods went about a month, the cover is good
5/ 5 stars
2021-02-06 Stamp like The picture quality ומצוין למזרון yoga arrived top speed
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!