!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Motocykel CNC Nastaviteľné Zadné Nastaviť Rearsets Chodidlá Nohy Zvyšok Pre Aprilia RSV4 R/FABRIK) APRC ABS 2013 2016

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Motocykel CNC Nastaviteľné Zadné Nastaviť Rearsets Chodidlá Nohy Zvyšok Pre Aprilia RSV4 R/FABRIK) APRC ABS 2013 2016

Hodnotenie:
0%
2 / 5 ( 2 )
SKU
p5696

Štítky: hadica pneumatiky, prívesok aprilia racing, rsv, motocykel peg, nohy peg, motocykel zvyšok, rsv4, stonky nástroj, bunda aprilia racing, aprilia.

Skladom
€91.79 €101.99

100% Zbrusu Nový A Kvalitné popis Výrobku Materiál: 6061 T6 hliníkové zliatiny, Farba: Čierna.Zlato,Titán Funkcie: Špeciálne navrhnuté pre šport alebo cestné pretekárske bicykle Ultra precízny stroj rez pre super ľahké konštrukcie, vysoká presnosť a kvalitu. Vyrobené z odolného hliníka pre extrémnu silu. Jednoduchá Inštalácia bez zmena vyžaduje. Anti-oxidačné a dlhotrvajúci. Top kvalita a bezpečnosť sú zaručené Ľahké inštalácia Inštalácia Upozornenie: 1. päť odseku nastaviteľný dizajn, môžu byť upravené podľa osobných koni zvyk. 2. zvýšenie uhla ohybu a zlepšiť plynulosť meniacej sa polohy v zákrute. 3. telo je vyrobené z 6061-T6 hliníkové zliatiny. 4. s osobitným telo nadmorskej skupiny, môže zlepšiť výkon a citlivosť ohýbanie, a zvýšiť vizuálny efekt auta. Obutie: vhodné pre Aprilia RSV4 R/FABRIK) APRC ABS 2013 -2016 Prosím, skontrolujte veľkosť pred zakúpením. Ďakujeme! Obrázok Zobraziť

1. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

2. Ak vás nemôže pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

3. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

4. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

5. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

6. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci Odhaduje dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať backto vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

8. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Pspublishing.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka!

  • Položka Výška: 5inch
  • Položka Hmotnosť: 1.6kg
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Položka Dĺžka: 10inch
  • Druh Materiálu: 6061 T6 hliníkové zliatiny
  • Názov Modelu: RSV4 2013-2016
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Šírka: 10inch
  • Rok: 2013
  • Položka Druh: Noha Spočíva

2020-12-01 Product never received! And no refund
1/ 5 stars
2021-01-14 The pictures of the product were a little misleading. I thought to buy reverse remote orders, but they are normal reverse orders
3/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!