!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Pre Opel Astra Opierkou Box Retrofit diely Na Opel Astra J Auto, lakťová opierka Centrum Úložný Box Auto Príslušenstvo USB Jednoduchá inštalácia

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Pre Opel Astra Opierkou Box Retrofit diely Na Opel Astra J Auto, lakťová opierka Centrum Úložný Box Auto Príslušenstvo USB Jednoduchá inštalácia

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p5774

Štítky: opel astra h vop olej, multifunkčné tlačidlo, astra g, opel, les subaru, Lakťová opierka box, astra j opel, plyn opel astra j vop, lakťová opierka pre opel astra h, autorádio cd, usb, mp3 opel corsa, autoradio opel meriva.

Skladom
€10.67 €19.76

Tipy:

Vzhľadom na komplexnosť globálnych auto typy,Aby sa vám lepšie produkt skúsenosti, odporúča sa, aby ste kompatibilite pred objednaním. Ak ručnej brzdy stanicu vo vnútri vášho auta je odlišné od ručnej brzdy stanice znázornené na obrázku na mojej webovej stránke,Prosím kontaktujte nás informovať model a rok pred nákupom, a pošlite mi foto z ručnej brzdy stanice v aute, a ja vám odporučí najvhodnejšie opierkou box pre vaše. šťastný nakupovanie!!! Ďakujeme!

Štýl:

Odpoveď: veľké dvojúrovňový 7usb (Dať Dátový kábel a nabíjačka) B: malé dvojvrstvové 3USB (Dať Dátový kábel a nabíjačka) C: malé jednej vrstve Nie USB (Žiadne dary) "len spodným rámom":upozorňujeme, že táto možnosť má iba jednu základňu a neobsahuje hornej časti lakťovej opierky box Materiál: PU koža / ABS plast Použitie vysokú tvrdosť Vysoko kvalitné materiály Zakrivené plochy

Po predaji:

Po prevzatí tovaru, ak zistíte akékoľvek poškodenie alebo problémy s inštaláciou, obráťte sa na nás, my vám ho vyriešiť pre vás v čase, prosím, nie zvýšiť sporov. ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD".Prosím, nedávajte zlé recenzie, 1 alebo 2 hviezdy na bude.Ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty a šťastný nakupovanie!!!

Pre modely:Pre Opel Astra 2012

Lakťovej opierky box je vhodný pre ručnej brzdy platformu z nasledujúcich zodpovedajúce auto typy, prosím, potvrďte a nákupu.

Detaily produktu mapu

Odpoveď: veľké dvojúrovňový 7usb (Dať Dátový kábel a nabíjačka)

B: malé dvojvrstvové 3USB (Dať Dátový kábel a nabíjačka)

C: malé jednej vrstve Nie USB (Žiadne dary)

Inštalácia omietkami

Profil Spoločnosti

inaxh je inovatívny a dynamická značka, ktorá sa ,Zameria na výskum a vývoj automobilového periférne produkty a odbornej časti. Rozvíja produkty s zážitok ako v stredu. To bol zvýhodnený spotrebiteľov pre svoju vysokú kvalitu za mnoho rokov a je v vedúcu pozíciu v priemysle v Číne.

  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Názov Modelu: pre Opel Astra
  • Položka Dĺžka: 35cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh Materiálu: pu Koža / ABS plast
  • Rok: 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020
  • Položka Hmotnosť: 2kg
  • Názov Značky: inaxh
  • Položka Šírka: 15cm
  • Položka Druh: Podrúčky
  • Špeciálne Funkcie: Lakťová opierka box
  • Položka Výška: 16cm

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!