!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Diamond výšivky Americký šikanovať pitbull 5d diy diamond maľovanie Cross Stitch plné kolo vŕtať Drahokamu dekorácie

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Diamond výšivky Americký šikanovať pitbull 5d diy diamond maľovanie Cross Stitch plné kolo vŕtať Drahokamu dekorácie

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p66157

Štítky: muž pitbull, batoh postroj pitbull psa, žena pitbull, xl šikanovať pitbull, vrecko šikanovať pitbull, obrázok pitbull, nálepku pitbull, sukne pitbull, školský batoh pitbull, plátenná taška pitbull.

Skladom
€4.91 €6.54

Drahý priateľ, vitajte v mojom obchode, ak potrebujete iný štýl, prosím pozrite sa sem, Prosím pošlite nám správu, ak máte akýkoľvek dotaz,ďakujem!

použitie : diy diamond maľovanie ; diamant výšivky maľovanie; Položky zahrnuté:

1. Dosť živice diamanty

2. A4 Model HD kresby (vrátane výkresov, farieb ta

3. Používa sa na klip guma vŕtať pinzety, plastové tácky. Môžeme vám poskytnúť obraz pre vaše vlastné diamond maľovanie, napríklad: vaše rodinné fotografie, ako znaky alebo superstar,krásne scenérie , domáceho miláčika, atď. ale skúste poskytnúť vysokým rozlíšením a jasne obrázky, skončíme a spustiť loď v týždni. ak máte záujem,prosím, Kontaktujte nás.

Vlastné prosím kliknite tu: Pokyny DIY Diamond Maľby 1. Otvoriť obal a zúčastniť sa na plátna, diamant a nástroje; 2. Skontrolujte si číslo kódu diamantov a príslušný symbol; 3. Dajte diamanty do plastového puzdra. Len odhaliť potrebné oblasti lepiacej pásky, aby sa zabránilo prachu na iné lepidlo časti; 4. Stick diamanty na zodpovedajúci symbol plátno pomocou pinzety; 5. Po všetkých symbol oblasti sú pri montáži vlepí s diamantmi, nastavte okraj diamantov tým, pravítko regulovať diamanty úhľadne; potom stlačte diamanty správne, aby ho spoločnosť; 6. Dajte diamond maľby v vhodného rámu a vyzdobiť svoj dom alebo ho dať iným ako darček. VITAJTE V NAŠOM OBCHODE! Pošlite nám správu, ak máte akýkoľvek dotaz, ďakujem! Čo je DIY diamond maľovanie? 5D kocka diamond čerpať, čerpať ďalší inovatívny diamant maľovanie je nový populárny produkty. To je krajšie, čo vidíte na obrázku, veľmi lesklý a úžasné.To je high definition vzor, dobrú štruktúru a estetické cítenie, ktoré vždy prinesú silnú vizuálnu príťažlivosť na vás. Teší ju a putovanie okolo súčasne, budete mať pocit, rovnako ako airplay. Týmto spôsobom, budete mať nielen dekoratívny efekt a DIY zábava zábava. Jednoducho zavesiť ho na stenu, to bude vaša izba a váš svet úžasné 5D DIY Kolo Diamond Maľovanie Drahé, venujte pozornosť! Sme predal diamant obrazy sú semi-finished product dávka nezahŕňa rám Všetky veľkosti sú merané ručne, tak prosím, aby 1-3 cm líšia

1, Otvorte okno, kontrola súpravy je to kompletné . 2, Podľa farebného kódu, vyberte farbu do dosky . 3, Nájsť symboly na obrázku na začiatku vložiť do dokončiť to . 4. Ak chcete dokončiť to , dať nejaké knihy na vrchole , nech je to viac pevne . 5. Gratulujeme, môžete ísť zarámované až teraz ! O Efekt, čím väčšia Je veľkosť, tým lepší účinok! Každý diamant veľkosť : 2.5x2.5 mm. Ak je obrázok komplex, v malej veľkosti, bude to veľmi dobré! Ak potrebujete veľkú veľkosť všetkých obrázkov, kontaktujte nás, prosím! O Nás diamant maľby sú polotovarov, nezahŕňa rám. Budeme poskytovať diamond výšivky nástroje pre vaše urobiť. A budeme umiestnené 20% viac diamantov! Hoci sa naše výrobky nie je najlacnejšie, ale na kvalite nášho tovaru je najlepší! Keď skončíte, môžete ho poslať fotky vašej obrazy nám, ukážeme to, aby kupujúci po celom svete oceniť! Spätná väzba Od vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a všetky neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Vďaka! Expresné Doručenie Pozornosť! sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže urobiť o 15 do 45 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami. Poznámka Burer bude zodpovedný za daní,ciel a iných poplatkov počas prepravy! Všetky položky by mali byť odoslané na Pspublishing.sk berified adresu Podmienky Predaja, Ak nie ste spokojní s položku, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci nemusí platiť spiatočnou adresou.

  • Názov Značky: TAKEWEALTH
  • Rám: No
  • Vonkajšie Balenie: PAPIEROVÁ TAŠKA
  • Formulár: Jeden
  • Počet Farieb: 30-45
  • Štýl: Európa
  • Materiál: Živica
  • Vzor Typ: Zviera
  • Použitie: Obrazy
  • Vložením Oblasti: Plná
  • Plátno Metóda Balenia: Zrolovaná
  • Diamond Tvar: KOLO

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!