!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Sword Art Online 2 Sinon Vojenské Asada Shino Cosplay Kostým Halloween Jednotné Zákazku

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Sword Art Online 2 Sinon Vojenské Asada Shino Cosplay Kostým Halloween Jednotné Zákazku

Hodnotenie:
0%
4 / 5 ( 1 )
SKU
p66614

Štítky: cosplay vojenskú uniformu, cosplay deadpool, pražené shino cosplay, samuraj meč hračka, keychain samuraj, cosplay vojenské, ahri cosplay lol, blue exorcista, chogokin, vojenskú uniformu sovitica.

Skladom
€79.70

Názov: Sword Art Online 2 Sinon Vojenské Asada Shino Cosplay Kostým Halloween Jednotné Zákazku

Popis Množstvo:1pcs Veľkosti: XS-XXXL a Jedna veľkosť (na zákazku) Vlastnosti: v Pohode , Móda, Bežné Vhodné na Jar, Leto Materiál : Bavlna + Nylon, Pretože faktorov, ako je napríklad zobrazenie pixelov a svetlo, tam môže byť trochu farby rozdielne. Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-4CM sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka! Pls vybrať správnu veľkosť viď nasledujúca tabuľka veľkostí

Môžeme urobiť kostým podľa vašich veľkosť, Ak nie je možné zistiť vašu veľkosť Meranie Tipy uveďte, Prosím, všetky informácie z vášho merania v Cm: 1 cm = 0.39 palec,1 palec=2.54 cm veľkosť produktu je merané ručne.Tak má asi 2-3 cm dimensionerror.prosím pochopiť.Vďaka! *1* Pohlavie --- (ste Muž alebo Žena?) *2* Výška--- (vaša výška V Cm ?) *3* Weiht --- (vaša hmotnosť v Kg?) *4* Poprsie --- (zmerajte obvod okolo naplno bod poprsie) *5* Pás --- (zmerajte obvod najmenšia časť pás nad bedrovej kosti) *6* Hip --- (dať pásku okolo naplno súčasťou vašej spodnej keď stojíte s nohami spolu)

Na zápas Nás sú špecializované cosplay kostým továrne, produkty sa predávajú po celom svete. Sú profesionálne mieru, deviser a ručné práce. Snažíme poskytnúť vám žiaduce, kostým. Ak nemôžete nájsť kostým chcete v mojom obchode, možno by ste mohli nám jasné fotografie charakter chcete, budeme sa snažiť v našich silách, aby sa ich za vás! Všetky kostýmy ponúkame na predaj sú nové, vyrobené so štandardnou veľkosťou alebo zákazku na vlastné merania.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Sh ipment Po vašu platbu je prázdny, kostým, takže čas je asi 5-10days. po kostým je hotové , Budeme vás informovať, a poslať klasickou Int ' l Poštovné (Ak potrebujete najrýchlejšie doprava môžeme použiť DHL/FedEx, kontaktujte nás prosím pred kúpou), každý balík s sledovacie číslo, ktoré by mohli byť sledované stránky. to trvá asi 3-5days po tom, čo som poslal balíček. Návrat Polície:

Ak nie ste spokojný / á s predmetmi(osobných preferencií),môžete sa vrátiť nám ho do 7 dní.

Chybný a poškodené výrobky budú ponúkané výmenu alebo vrátenie peňazí, cenovej ponuky, s dôverou.

Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť. Spätná väzba Svoje pozitívne spätná väzba je veľmi dôležité pre nás. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, nechajte nás všetkých päť hviezdičiek a pozitívnu spätnú väzbu. Pred našim odosielanie položiek budeme uistite sa, že všetky položky sú ideálne podmienky. Ak budete mať nejaké problémy s našimi položky, prosím, kontaktujte nás pred odchodom nás negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť problém stretnete.

  • Názov Značky: EChunchan
  • Číslo Modelu: 001
  • Materiál: Nylon
  • Znaky: asada shino
  • Typ Zdroja: Pôvodný
  • Komponenty: Ako Zobrazuje Obrázok
  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Sady
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy
  • Oddelenie Meno: Dospelý

2021-02-01 Belt bcp too big and the shorts and the tank top too but it's more on the length otherwise it goes nickel
4/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!