!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

10pcs 6Pin LED Konektor Pásy na Drôt alebo Pás Pásy Pripojenie Pomocou Svorkovnice pre 6-Pin 12mm PCB RGB+SCS LED Pásy

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

10pcs 6Pin LED Konektor Pásy na Drôt alebo Pás Pásy Pripojenie Pomocou Svorkovnice pre 6-Pin 12mm PCB RGB+SCS LED Pásy

Hodnotenie:
0%
4.90 / 5 ( 11 )
SKU
p6666

Štítky: A95X F3, konektor pcb, 6 Pin, kf2edgk, 6pin, 6pin konektor, 6 pin relé konektor, dvi, rgb kábel, rgb konektor 9 pin, pcb.

Skladom
€5.95 €6.77

10pcs 6Pin LED Konektor Pásy na Drôt alebo Pás Pásy Pripojenie Pomocou Svorkovnice pre 6-Pin 12mm PCB RGB+SCS LED Pásy Žiadne spájkovanie

Popis: Pracovné Napätie:DC3V-24V Šírka Platné LED Pásy Svetla: 12 mm Menovitý Prúd: 5A Vodotesný Hodnotenie Platných LED Pásy Svetla:IP20 Pin Množstvo: 6Pins Farba Uplatniteľný LED Pásy Svetla: RGB+SCS LED Pásy 12 mm Šírka PCB Bývanie Materiál: PC Min.LED Pásy Hrúbka:>0,2 mm Pin Materiál: Fosfor a Meď (Cu) Funkčné Wire Gauge:20-22AWG(6pin) Spôsob Kontaktu Pás Svetla: Izolácia-piercingcontact Funkčné Drôt Kríž Vedúci:0.34~0.52 mm2

Poznámka: nevzťahuje Sa na jednostranné Doska Svetelné Pásy! Pracovať len s IP20 non-vodotesný, RGB+SCS Pásky 12 mm šírka pcb. (Vodotesný typ nie je k dispozícii)

Package: 10pcs/balík

52273 RGB+SCS LED Pásy&Konektor Otázka: Ako môžem získať zľavu? Odpoveď: ceny uvedené v našom obchode sú najlepšie ceny môžeme ponúknuť. Je to najlacnejšie ceny môžete dostať. Ak však vaša objednávka množstvo je viac ako 10pcs(celkové množstvo na jednu objednávku), môžete nás kontaktovať pred platby, môžeme pravdepodobne ušetriť náklady na dopravu pre vás. Pre veľmi veľké objednávky, samozrejme budeme ponúkať niektoré zľavu. Prosím, postupujte podľa nižšie proces na získanie zľavy. 1. Objednávku prvé, nemusia platiť okamžite. 2. Nechajte nám správu a povedzte nám, množstvo a spôsob dopravy chcete. 3. Budeme meniť množstvo pre vás, akonáhle je to možné. 4. Poslať platbu. Otázka: Čo mám robiť, ak som nedostal zásielky na dlhú dobu? Odpoveď: Ak sledovanie informácie ukazuje doľava Čína (pevninská časť) alebo Hong Kong, ale žiadne informácie o miestnej pošty webovej stránke, parcela, teraz je na ceste k vašej krajine, alebo prišli na svoje krajiny, ale žiadne aktualizované informácie získané z miestnej pošty napriek tomu, buďte trpezliví a čakať. Ak ochrana čas je menej ako 10 dní, ale stále ešte dostal pozemok, please0contact nás, budeme rozširovať o ochranu čas pre vás a pokúsiť sa nájsť príčinu meškania a snažiť sa riešiť a povie vám najnovšie informácie sme dostali.

  • Číslo Modelu: 4pin 10 MM
  • Názov Značky: teopek
  • Aplikácia: Osvetlenie

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!