!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Z nehrdzavejúcej Ocele 6-v-1 Utility Tlačidlo Multi-Funkčný Nástroj Multitool Keychains Skladacie Otvárač Darček

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Z nehrdzavejúcej Ocele 6-v-1 Utility Tlačidlo Multi-Funkčný Nástroj Multitool Keychains Skladacie Otvárač Darček

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p67512

Štítky: narodeninová párty prítomný, náramok nástroj, mini multitool, nôž skrutkovač nástroj, myši touchpad, ganzo multitool, box fréza keychain, ohnuté skrutkovač, nôž multitool, multitul.

Skladom
€4.02

Kovové Mini Nástroj kľúčenky 6-v-1 Utility Tlačidlo Multi-Funkčný Nástroj Mini Multitool Keychains Vrecku Nerezová Oceľ Jednoduché Skladanie Otvárač Keychain

Muti-Funkcia:Minimalistický dizajn.Viac funkcií. Vyrobené z odolné nerezovej ocele je vybavený Phillips a plochou hlavou skrutkovače, otvárač, nôž, lano, frézy, s kľúčový otvor dizajn vykonávať kdekoľvek.Vhodné pre uťahovací voľné skrutky, opravy okuliarov,otvorenie fľaše,rezanie reťazec,otvorenie obálok alebo balíčkov, a ľahko otvára okná, string, pásky, papier,atď. Vysoká kvalita materiál:Leštenej nerezovej ocele povrch,porcelán,Vynikajúci pocit.Ľahko sa prenáša pripojenie ku kľúčom.Robustné odolné a nie je ľahké sa stratiť. Ľahký malá veľkosť :Utili-Tlačidlo 6-v-3 Krúžok Nástroj je ľahký self-locking nástroj, ktorý bezpečne pripisuje prívesok na kľúče.Jednoduché použitie. Používa sa v rozličných príležitostiach:Ideálne pre vnútorné alebo vonkajšie aktivity a havarijné situácie, ktoré tento nástroj príde vhod na cestách a doma!Ľahko sa prenáša, žiadny priestor, a tiež vynikajúci ornament. TIPY: Ostrý nôž použiť kľúčový nástroj multi-nástroj je potrebné potvrdiť smere,aby sa zabránilo poškodeniu,podľa osobné použitie, rozšíriť alebo zatvorte rozšírenie a zatváranie uhol. Dbať na bezpečnosť pri používaní.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Vrecku, Multi Nástroje
  • Názov Značky: Zameranie Revízie
  • Veľkosť: S
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Funkcia: 6-v-1

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!