!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Sunligoo 1x Mini Opal Tigrie oko Slon Prírodného kameňa vytesané 1.5 palca Figúrka Liečivý Kryštál Reiki Feng Shui Doma Izba Dekor

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Sunligoo 1x Mini Opal Tigrie oko Slon Prírodného kameňa vytesané 1.5 palca Figúrka Liečivý Kryštál Reiki Feng Shui Doma Izba Dekor

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
p71230

Štítky: opal kameň, hmyzu pasce, wicca čiar, vták feeder vonkajšie, kameň natur, feng shui strom, dekor feng shui, feng shui, veľký slon dekor, reiki symbol.

Skladom
€4.18

Objednávka Viac Ako 100$ Budú Dodávané Voľne: DHL / Fedex / UPS / TNT, Bez príplatku.

80% Príkaz Doručený Succefully Do 20 Dní, 10% Do 35 Dní, Zatiaľ Čo 10% Do 60 Dní. Z Contol.

Popis: Vyrezávané Slon Figúrka Kameň Materiál: Človekom Opalite,Zelená Aventurine,Melón Crystal,Ružový Kremeň, Kamene Tigrie Oko Kameňa. Rozmer VRECKA Slon:Výška:3-3.3 cm ,šírka:1.7-2 cm, dĺžka:3.4-3.8 cm Udržať to v miestach, kde je mier a pokoj potrebné sú vrátane vo vrecku Vzhľadom na povahu drahé kamene, rezbárske práce môže mierne líšiť vo veľkosti, farby a tvaru. Pakcage Obsah:1x Slon Figúrka,1x Darčekovej krabičke

Opalite podporovať pocit pokoja bezpečnosť, zmiernenie stresu a depresie, a podporovať jeden zastaviť napäté, aby sa lepšie priamej myšlienky a energie. Ametyst zlepšuje koncentráciu, pamäť a ďalšie duševné schopnosti. Pôsobí ako prostriedok proti depresie, pomáha liečiť bolesti hlavy a znížiť obavy. Svetlo Ametyst upokojuje a uvoľňuje, čím človek, ktorý nosí to objasniť myšlienky a dosiahnuť vnútornú harmóniu. Okrem schopnosti prebudiť jasnovidectva, chráni proti čiar a zlé sily Zelená Aventurine nesie silné spojenie na Zem a device kráľovstvo, poskytuje lepšie a lepšie pochopenie prírody a jej upokojujúce vibrácie na telo a myseľ. Je to vynikajúci kameň pre gridding domov alebo záhrad proti geopathic stres Jasný Kremeň je cenený pre svoje piezoelektrické a pyroelectric vlastnosti, pomocou ktorých sa môže premeniť mechanické tlak alebo teplo do elektromagnetickej energie, a naopak. Jeho schopnosť sústrediť sa, zosilniť, obchod a premenu energie sa používa v celej technológie svet, v ultrazvukové prístroje, hodinky, mikrofóny, rádio vysielačov a prijímačov, pamäťových čipov, počítače a iné elektronické obvody Ruže Kremeňa sa používa pre energeticky zúčtovania Čakier, meditácie a zvýšenie psychickej abiliites Tigrie Oko je kameň ochrany, ktoré je tiež veľmi stabilizačný a uzemnenie. ?To zvyšuje integrita, vôľa, sebavedomie, praktickosť a správne používanie moci. To je kameň, ktorý zvyšuje veľa šťastia, a prináša prosperitu, často v podobe peňazí. Tigrie oko je tiež veľmi ochranný kameň, ktorý je špeciálne ochranné počas jazdy. To môže tiež pomôcť jeden jasne vidieť, bez ilúzie. Tigrie oko prináša špeciálne zvýšiť na solar plexus čakra a jeden osobný výkon

Poznámka :

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom k kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

Prírodný Kameň,Každý Z Nich Iný.

Handwork Meranie Veľkosti.

Prosím, Aby Rozumné Chyba.

Spätná Väzba Od Zákazníka:

98% Poradie Shiped Do 2 Dní Po Jej Zaplatení.

Škodlivý Slabá Spätná Väzba Bude Mať Vplyv Na Váš Ďalší Nákup Na Platforme!

Zlé Spätnú Väzbu, Darca Najatý Súťažiaci Bude Hlásené.

Sme Radi, že môžeme Vyriešiť Problém a Ponúkajú Rozumné Po-predajný Servis,Pre Problém, Aby Sme Mohli Časť Peňazí Späť / Vrátenie peňazí / Re-poslať Produkt. Opustiť Zlé spätnú Väzbu, Bez Kontaktovať Nás Nebude Poskytovať Žiadne Po-predajný Servis.

Sme Jedným Z Najväčších Módnych Šperkov Spoločnosti V Južnej Číne.Mať Vlastnú Značku. Poskytujú OEM Service Pre Mnohých známa Značka Šperkov Spoločnosti po celom Svete. Všetky Výrobku Seaze Svete Módy.

Rozsiahle Nákup, Rozsiahle Výroba, Silnú Spoluprácu, Rovnaká Kvalita, Najlepšie Ceny.

Predávajúci Spôsoby Dopravy Includ: E-paketové/Čína Príspevok Registrované Air Mail/Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus. Sme Si Vybrať Najlepší Spôsob, Ako Uvažovať O Čase A Bezpečnosti .Všetky S Sledovania Č.

Zásielky Efekt V Priebehu 3 Dní, Loď Trvá 15-60 Dni, Mimo Kontroly. 80% Objednávky Prijaté Do 20 Dní, 10% Do 40 Dní, 10% Do 60 Dní, Mimo Kontroly.

Štandardné Internationl Balík, Vnútorné Bublina Film, Mimo Papierové Krabici. Špeciálne Dur Kartónov Pre Väčšie Množstvo.

  • Dĺžka: Approx. 34-38mm
  • Materiál: Kameň
  • Farby: Rose Quartz Stone;Človekom Opalite;Zelené Aventurine;Melón Crystal
  • Názov Značky: Sunligoo
  • Hmotnosť: Approx. 38g
  • Množstvo: 1pc Slon Kameň
  • Funkcia: Kúzlo Vyrezávané Drahých kameňov
  • Výška: Cca. 30-33 mm
  • Číslo Modelu: asd000401-05+nca0013
  • Šírka: Approx. 17-20mm
  • Štýl: Ľudové Umenie
  • Regionálne Funkcie: Európa
  • Funkcia 1: Prírodné Opracované Drahokamy Sošku Slona
  • Tému: Zviera

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!