!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Profesionálne Bezpečné Mäkké Pet Hair Remover Kefa Na Čistenie Kobercov Pohovky, Nábytok Automobiloch Pes, Mačka Vlasy Prenosné

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Profesionálne Bezpečné Mäkké Pet Hair Remover Kefa Na Čistenie Kobercov Pohovky, Nábytok Automobiloch Pes, Mačka Vlasy Prenosné

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 4 )
SKU
p74309

Štítky: silné drevo vlasov kefa, kefa koberec cleaner, kefa oholenie, rd290, kefa koberec, weyuu, kefa pláštenky, čistý a číry, auto psa vlasy, pes gauč.

Skladom
€4.32 €7.20

[BEZPEČNOSTI HLAVNÉ] - mäkké silica gel materiálu, čistenie kobercov, domov a interiéru vozidla, nemusíte báť o poškriabanie vaše články, a to má vlastnosti pevnosti a ochrany životného prostredia, zabezpečenie dlhej životnosti, ktorá je základný produkt pre každý pet majiteľovi!

[ ODSTRÁNIŤ VŠETKY CHLPOV] - aj Labrador, Beagle, Habarker, Eskimo, Corgi, border kólia, ovčiak, mačky a iné neporiadok vo väčšine nepoddajné vlasy!

[NOVÝ kód PRODUCT DESIGN] - nový profesionálny ergonomický dizajn, ktorý je vybavený double-layer cik-cak silica gel hairbrush, môžete jednoducho čistiť hlboké nepoddajné vlasy. To môže byť použité pohodlne, keď česanie pet vlasy.

[ĽAHKO SA prenáša] - používa sa s vysávač na obnovenie nového štátu, domáce textílie a koberce. Použite pevné detail tipy na čistenie rohu depresie nie sú dostupné iné kefy, každý centimeter.

Meranie V CM Dĺžka Šírka JEDNA VEĽKOSŤ 15 6 Meranie V Palcový Dĺžka Šírka JEDNA VEĽKOSŤ 5.9 2.4

Veľkosť môže mať mierny rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

ŽIADNE batérie požadované, opakovane

Uplatniteľné na Auto, interiér sticky vlasy / Koberec sticky vlasy / Posteľná sticky vlasy /Sídlo sticky vlasy / Chs sticky vlasy / Koberec sticky vlasy

Šetrné k životnému prostrediu živice gumy materiál / Tvar zodpovedá ergonomický dizajn / Pohodlné uchopenie / Hladké hrany / Kefa ľahko sa čistí vlasy

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania počet: //global.cainiao.com/ alebo www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. Objednávky a prepravné 1. Dokončite, prosím, vašu platbu do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo bude objednávka zrušená zo systému automaticky.Prosím, uistite sa, že dodacia adresa a kontaktné údaje sú správne a úplné. 2. Normálne, budeme doprava zadarmo tovar vám čína príspevok air mail, prosím, kontaktujte nás prvý, ak chcete, aby sa loď, DHL, UPS, EMS, Fedex alebo iných prepravných spoločností. Hodnotenia a servis 1.Ak ste spokojní, prosím, nám prospech zanechať 5 hviezdičiek postive spätnú väzbu po prijatí položky. 2.Zaviazali sme sa k vašej úplnej spokojnosti. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom Pspublishing.sk správy, ak existuje akékoľvek otázky.

  • Funkcia 3: Prenosné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 1: Mäkké a Bezpečné
  • Materiál: ABS
  • Služba Dropshipping: Áno
  • Funkcia 4: Pet Hair Remover Pre Čistenie Kobercov Gauč Nábytku, Interiérov Automobilov
  • Číslo Modelu: DC200720-1
  • Názov Značky: TAILUP
  • Druh: Psy
  • Funkcia 2: Effcient

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!