!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

140*200 cm Vrecku Piknik Nepremokavé Pláži Mat Piesku Zadarmo Deka Camping Outdoor Picknick Stan Sklopný Kryt posteľná bielizeň 3Size 8

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

140*200 cm Vrecku Piknik Nepremokavé Pláži Mat Piesku Zadarmo Deka Camping Outdoor Picknick Stan Sklopný Kryt posteľná bielizeň 3Size 8

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 3 )
SKU
p77213

Štítky: pláže, bazény, stan, hovorí stan, Pláž zakryť, mat piknik, muži piknik, Posteľ Deka, rohože, pláž prehoz, remates vonkajšie.

Skladom
€3.74 €4.45

Popis:

VŠESTRANNÝ ŠTÝL - Tento viacúčelový vrecku deka je ideálny pre outdoorové dobrodružstvo! Niektoré z jeho použitie? Pláž deku, nepremokavé pikniková deka, camping tarp, festival výstroj, turistika deka - len na meno málo. Môžete ho použiť ako improvizovanom úkryt pred dažďom (rainfly) alebo jednoducho ako núdzový pad & výstroj mať okolo seba.

KOMPAKTNÝ, ĽAHKÝ & ODOLNÝ – Váš ideálny vonkajšie zariadenia, cestovné príslušenstvo a plážové vybavenie. Tento ľahký vreckový deka sa dá zložiť na nosenie priamo do vašej dlane. Háčik na váš batoh, hodiť to v taške, alebo si ho v aute - nikdy neviete, kedy to bude hodiť! Otvoriť tento prenosné, ľahko zbaliteľná deka a používať ho, zatiaľ čo na koncert, tábor, parku, na trávnik, alebo kdekoľvek mimo!

NEPREMOKAVÉ, ODOLNÉ proti PREPICHNUTIU & PIESOK DÔKAZ – jedinečné textílie táto nepremokavá deka (vlhkosti doklad) je veľmi trvanlivé a odolné proti prepichnutiu - perfektný doplnok pre vaše dobrodružstvá v prírode! Potrebujete piknik mat, piesok dôkaz pláži deku alebo nepremokavou plachtou, zatiaľ čo backpacking? Tento viacúčelový zem kryt je pre vás.

IDEÁLNA VEĽKOSŤ & CHYTRÝ DIZAJN – To nepremokavé vonkajšie deka je veľmi jednoduché zložiť a jednoduché na použitie! Camping deka rohu vrecká môžete vyplniť s pieskom alebo kamene, aby ho na zem (windproof). Pocket slučky na každom rohu sú pripravené pre kempovanie vkladov. Pláž mat bol navrhnutý tak, aby sa zmestili 2 osoby pohodlne, ale to sa zmestí až pre 4 osoby. Perfektný darček pre seba, alebo darček pre drahý priateľ!

ZODPOVEDAJÚCE PRÍSLUŠENSTVO - vonkajšie deky prísť s zodpovedajúce farebné tašky a karabín. Vyberte si svoje obľúbené farby - modrá, zelená, červená, ružová, žltá alebo digitálna kamufláž. Váš výber: Ladia s prírodou alebo vystúpiť. Choďte von, pripravené & v style!

Špecifikácie:

Ultra kompaktný & ľahko zložiť

Trvanlivé

Ľahký

Nepremokavé

Punkcia odolná

Piesok dôkaz

Rohu slučky - pripravený pre kempovanie vkladov, ak je to potrebné

Rohu vrecká - alternatíva k camping stávky

Karabína - hák ho do svojho vrecka

Package Zahrnuté:

1 * deka

1 * taška

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: S-841
  • Materiál: Iné
  • Vonkajšie Aktivity: Tábor
  • Tým, Nafukovanie Režim: -
  • Dampproof Mat Typ: -

2020-08-17 Отличные.
5/ 5 stars
2021-01-11 OK
5/ 5 stars
2020-08-20 Ok
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!