!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

OurWarm Rozstrapatené Sukne pre Vianočný Stromček Pod Stromček Pletenie Sukne Strany Ozdoby na Vianočný Dekor pre Domáce Vianočný Strom

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

OurWarm Rozstrapatené Sukne pre Vianočný Stromček Pod Stromček Pletenie Sukne Strany Ozdoby na Vianočný Dekor pre Domáce Vianočný Strom

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p78609

Štítky: šifón krátke sukne, koberec strom, letuška, chistmas dekor, kryt strom, 100w led smd, golier strom, christma strom, deka vianočný stromček, hliníkové ozdoby na vianočné stromčeky.

Skladom
€16.32 €20.40

❤ Dia 48 palec: Náš Vianočný sukne strom opatrenia 48" v priemere, ideálny pre všetky veľkosti stromov z 5' malé až 7 " veľké stromy. Vaše dary budú sedieť skvelé na tento Vianočný strom sukne.

❤ Klasický Dizajn: Hrubé cross stitch dizajn s tmavo červená farba, ide perfektne s Vianočným stromčekom. Krásny doplnok do vášho stromu, zdobené 3ks roztomilý bowknots a 6 furry little snehové gule.

❤ Mäkký Sveter Materiál: Dvojitej Vrstvy, ťažké kvalitné pletených materiálov, plnené pozornosť a lásku. Super husté, mäkké, trvanlivé a pohodlné a bude to obľúbené miesto pre vaše dieťa alebo zviera ležal na v zime.

❤ Jednoduché Nastavenie: Tradičné pletené červený strom sukne sa uzatvára v zadnej s 3 háčika a slučky spojovacích materiálov, rýchle a jednoduché riešenie pre Vianočný strom dekorácie, aby strom sukne úplný kruh okolo stromu, nie je potrebné zviazať.

❤ Ideálna Veľkosť: Naše Buffalo Koberčeky Vianočný Stromček Sukne opatrenia 48" v priemere, ideálny pre všetky veľkosti stromov. Zavrie v zadnej s 3 háčika a slučky spojovacích materiálov, rýchle a jednoduché riešenie pre Vianočný strom dekorácie

❤ 6 Vrstva Prehrabať Dizajn: Classic red a black buffalo koberčeky bavlna uzavreté prírodné vrecoviny prehrabať, nádherné a krásne, pridať vintage a elegantné čaro vaše Vianoce.

Kupujúci Čítanie

1.Vyššie Dátum Doručenia Je Len Pre Referenčné, Niekedy Sa Omešká O Sviatky, Festivaly,Zlé Počasie, Zvyky, Atď. 2,cena nie je vrátane Cla,Vzdialenej Oblasti Poplatkov alebo iných splatných Poplatkov od kuriéra.Potrebujete zaplatiť 30USD viac, ak vaša adresa je Vzdialenej Oblasti.

Platby

1,akceptujeme Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Peňaženky/Bankovým Prevodom.Kontaktujte Nás, Ak Máte Akékoľvek Pochybnosti, Keď Budete Platiť. Uvedomte si, že všetky vrátenie bude vystavená rovnakým spôsobom, že kupujúci zaplatil nás. 2,Ak nie je možné pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musí byť vyplnený.

Package Zásielky

1,Položky budú označené a balené aj predtým, než sme ich poslať ,ak chcete zabezpečiť, aby naši klienti dostali ju v dobrom stave. 2,Zvyčajne to bude potrebovať 24-hodinové na Pspublishing.sk, aby sa auditu finančných prostriedkov po ste zaplatili, vašu objednávku môžeme len svoju objednávku po finančnom audite ukončené. 3,My len loď na potvrdenej objednávky.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4,Služby tranzitu čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin. 5,Ak ste nedostali vašu zásielku v predpokladanom čase doručenia,prosím, kontaktujte nás,budeme sledovať zásielky a odpoveď, ktorú čoskoro.

Spätná väzba

Zaručujeme vysoký štandard služieb zákazníkom, a usilovať sa o 100% spokojnosť! Akýkoľvek problém,ihneď nás prosím kontaktujte.

  • 5: Pod vianočný stromček
  • 1: Prehrabla vianočný stromček sukne
  • 2: červený strom sukne
  • 4: Okrúhly koberec vianoce
  • Číslo Modelu: S-SQ-ZZ-BG-1
  • 3: Strom sukne rohože kryt
  • Materiál: Bavlna
  • Názov Značky: ourwarm

2021-01-14 Love this Christmas tree skirt, it looks like i knitted it myself. Thanks!
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!