!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Zips, Kožené puzdro Na Huawei Y9 Y6 Y7 Y7P Y6P Y5P Prime P30 P40 P SMART Z Nova 4E Česť 9X 9S 9A 8S 8A 10 Lite Kryt Coque

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Zips, Kožené puzdro Na Huawei Y9 Y6 Y7 Y7P Y6P Y5P Prime P30 P40 P SMART Z Nova 4E Česť 9X 9S 9A 8S 8A 10 Lite Kryt Coque

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p79885

Štítky: huawei p30 pro, spp co2, Huawei, huawei lite p30, 2019 huawei y7 prípade, din česť 8a, prípade huawei y8p, kryt huawei p smart, huawei pú, stojí česť 8a.

Skladom
€8.76 €10.82

Zips, Kožené puzdro Na Huawei Y9 Y6 Y7 Y7P Y6P Y5P Prime P30 P40 P SMART Z Nova 4E Česť 9X 9S 9A 8S 8A 10 Lite Kryt Coque

Body>>

1.Funkcia :

Odnímateľný Peňaženky Dizajn: Sloty Pre Karty + 1 Peňažných Zásuviek + 1 Na Zips Mince, Sloty. To nie je len Telefón prípade, je tiež veľký peňaženky. Podpora pre umiestnenie ID karty, kreditné karty, vizitky, dopravné karty, nejaké Peniaze a mince. Môžete nosiť karty a peniaze, ktoré potrebujete, bez batoh, keď idete von.

2 v 1 Odnímateľný Dizajn: S vymeniteľné telefón prípade firmy pripojené do peňaženky. Môžete použiť ultra-tenké späť shell sám, keď sa budete fotiť, prijímať hovory, sledovať videá bezdrôtové nabíjanie, keď ste doma, v spoločnosti, alebo vo vnútri peňaženky je v slote karty a pomôže vám uložiť všetky karty, mince a zmeniť, nemusíte sa nájsť kartu, z big batoh na dlhú dobu.

Magnet a Zips dizajn: magnetické pracka je navrhnutý tak, medzi slotmi, aby sa zabránilo kartu pred stratou. Zabudované magnety na zadnej strane a peňaženky zabrániť, aby telefón z drop a poškriabaniu.Zips uzavretie zabezpečuje všetky vaše dôležité veci bezpečne zostať vo vnútri.

Plná ochrana Tela : Pokrýva všetky štyri rohy vášho Telefónu a zahŕňa vyvýšenými okrajmi, aby sa zabránilo obrazovke škrabance. Magnetická spona umožňuje rýchle upevnenie a prístup, pohodlné stojan vám umožní sledovať videá alebo prehliadať webové stránky.

2.Materiál: Vyrobený Z Vysoko Kvalitnej PU Kože + Soft TPU

3.Kompatibilný Model :Samsung Galaxy A91 A81 A71 A70 A40 A50 A30 A20 A10

4.Funkcia :Anti-Šmyk,Anti-Odtlačkov Prstov,Shockproof,Prachotesný,Anti-Klopať,Špine-Odolný,Anti-Scratch

5.Balík Obsahuje:Telefón Prípadu*1

Tipy> > >

1.Tam sú rôznych veľkostí na produkt prepojenie. Prosím, láskavo si vybrať správnu veľkosť .

2.Prosím, pridajte si náš obchod na vaše postupujte podľa zoznamu a stanete sa našim VIP získať špeciálnu zľavu na váš druhého rádu.

3.Nad 2 ks je preferovaný ,bude získať čo najviac 5% zľavu.

Ruský Priateľ Venovať Pozornosť Prosím !!!

- Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v dôsledku novej politiky ruskej colnej, ďakujem

Všetky farby

Sivá čierna modrá zelená hnedá

Odnímateľný Peňaženky Dizajn

Sloty Pre Karty + 1 Peňažných Zásuviek + 1 Na Zips Mince, Sloty. To nie je len Telefón prípade, je tiež veľký peňaženky. Podpora pre umiestnenie ID karty, kreditné karty, vizitky, dopravné karty, nejaké Peniaze a mince. Môžete nosiť karty a peniaze, ktoré potrebujete, bez batoh, keď idete von.

2 v 1 Odnímateľný Dizajn

S vymeniteľné telefón prípade firmy pripojené do peňaženky. Môžete použiť ultra-tenké späť shell sám, keď sa budete fotiť, prijímať hovory, sledovať videá bezdrôtové nabíjanie, keď ste doma, v spoločnosti, alebo vo vnútri peňaženky je v slote karty a pomôže vám uložiť všetky karty, mince a zmeniť, nemusíte sa nájsť kartu, z big batoh na dlhú dobu.

Plná ochrana Tela

Mobilný telefón prípade môžete používať bezdrôtové,Vzťahuje sa na všetky štyri rohy vášho Telefónu a zahŕňa vyvýšenými okrajmi, aby sa zabránilo obrazovke škrabance. Magnetická spona umožňuje rýchle upevnenie a prístup, pohodlné stojan vám umožní sledovať videá alebo prehliadať webové stránky.

Magnet a Zips dizajn

Magnetické pracka je navrhnutý tak, medzi slotmi, aby sa zabránilo kartu pred stratou. Zabudované magnety na zadnej strane a peňaženky zabrániť, aby telefón z drop a poškriabaniu.Zips uzavretie zabezpečuje všetky vaše dôležité veci bezpečne zostať vo vnútri.

Farba úvod

  • Štýl: Luxusné Módne Farebné Kožené Puzdro
  • Funkcie: Luxusné 2 v 1 na zips kartu mobilného telefónu prípade mobilný telefón prípade
  • Materiál: Vysoko Kvalitnej PU Kože + Soft TPU
  • funkcia 3: Voči poškriabaniu/Shockproof /Anti-Jeseň
  • Kompatibilný Model Huawei: P40
  • Funkcia 2: Ako Konzola/Držiteľa
  • Funkcia 3: Vybavený Mobilný Telefón Taška
  • Druh: Nový Príchod/ Doprava Zdarma/Veľkoobchod Avalible
  • Kompatibilné Značky: Huawei
  • Dizajn: Obyčajný
  • Názov Značky: pobrežie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 1: S Hotovosťou Sloty Karty a Vrecko

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!