!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

100ks,Príroda Skutočný Dotyk Lisované Kvety,Consolida Ajacis Leaf Lístkov DIY Plavidlá Záložka Darčekové Karty,Flores Secas Tváre Dekorácie

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

100ks,Príroda Skutočný Dotyk Lisované Kvety,Consolida Ajacis Leaf Lístkov DIY Plavidlá Záložka Darčekové Karty,Flores Secas Tváre Dekorácie

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p83050

Štítky: veľké sušených listov, dočasné stlačené kvet, kvet skutočný dotyk, kondóm s, kameň natur, pneumatické puncher, jarown skutočný dotyk kvety, dotyk prirodzené a kvety veľkoobchod, dri stlačené kvet, bavlna stonky.

Skladom
€10.72 €12.92

>>>predaj množstvo:100ks/veľa

>>>okvetné lístky sú vyrobené z prírody suchý kvet,tak oni voľné farba ľahko ,prosím, pochopiť a používať hneď, ako possiple.

>>>lisované okvetné plátky je vyrobený z prírody sušené rose .tam je nepatrný, stráca farbu a veľkosť možno slinght odlišné, pretože suroviny,prosím pochopiť. Balík je vzduch, pevne uzavreté.prosím, použite kvet v krátkom čase po otvorení obale.

>>>Byť použité na výrobu pohľadnice ,album rám ,darčeková krabička tváre dekor.

(1). Uvedomujeme si, že to je ťažké nákup cez Internet,a naozaj sa snažíme, aby ste boli spokojní s nákupom.Vyhýbať sa chyba,prosím obráťte sa na nás prvý, keď máte akékoľvek otázky predtým, než stlačíte tlačidlo "kúpiť hneď" alebo na cenovej ponuky.

(2). Ak zistíte, že je tam nejaký problém po máš položky,musíte sa obrátiť na nás s vadný fotografií v 3days ,budeme sa snažiť vyriešiť otázku pre vás .othervise nebudeme akceptovať žiadne priznanie alebo vrátenie peňazí.Ďakujeme za pochopenie.

(3). Akceptujeme vrátenie peňazí alebo vrátenie, ak je to našou vinou, avšak položka musí začať späť do 3days po tom, ako dostanete to,všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom stave

(4). Pre výmenu/Vrátenie výrobkov, kupujúci je zodpovedný za vrátenie nákladov, vrátime vám okamžite po tom, čo sme si návratky.

  • Príležitosti: Valentína
  • Názov Značky: NYAConfetti
  • Druh: consolida ajacis
  • Klasifikácia: Sušené Kvety
  • Štýl: Kvet
  • Predaj množstvo: 100pieces/veľa
  • Veľkosť: 2.5-4 cm
  • Kvet Štýl: Lístkov

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!