!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Aokin Pre Vzdať Sa 3 Vytláčacie Inovované Kompresie Die Pružiny Pre Posteľ Liate Kovové Strane Twist Vyrovnanie Matica Oblek Pre Vzdať Sa 3 Pro

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Aokin Pre Vzdať Sa 3 Vytláčacie Inovované Kompresie Die Pružiny Pre Posteľ Liate Kovové Strane Twist Vyrovnanie Matica Oblek Pre Vzdať Sa 3 Pro

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
p85166

Štítky: 3 vzdať sa, heatbed prusa, blurolls prusa mk3, späť iphone 7, vzdať sa 3 pro, evpad 3 upgrade, vzdať sa 3 pro diely prevodovky, ender3 v2, vzdať sa 3 roldana, direct drive vytláčacie.

Skladom
€4.99 €7.13

1. Skvelé Výmeny: perfektné hliníkové nastavovacie zariadenie kolesá, posteľ vyrovnanie pramene v kombinácii s všetkých kovových lisovaných sa veľký rozdiel v kvalitu tlače pre vašu Creality 3D tlačiarne. Sú úžasné upgrade kit pre 3 vzdať sa, vzdať sa 3 Pro, vzdať sa 5, ČR-7, ČR-8, ČR-10 Rad, CR-10 S4, CR-10 S5, CR-10 Mini, CR-10S CR-10 Plus, CR 20. 2. 1*Strieborné Kovové Bowdenových Vytláčacie: všetky kovové Mk-8 vytláčacie feeder jednotky 1.75 mm vlákno je veľmi dobre postavený a zdá sa, že uchopenie žiarovky oveľa lepšie ako plastové zásob jeden, ktorý môže zabraňuje výpadok zo zásob plastových verzia nedarí, žiadne starosti o vlákna škrabanie alebo lámanie. 3. 4*Ručné Twist Úrovni Nuts: Kovové matice bol silnejší a bude twist tesnejšie, než pôvodný plastové orechy. Krútiaci moment z týchto orechov je veľké, takže je jednoduchšie, ak chcete doladiť teplú posteľ, ktorý udržuje vašu tlačiareň úrovni bez toho, aby úrovni to často. 4. 4*Malé Žlté prítlačné Pružiny: die pramene sú vhodné upgrade, takže posteľ vyrovnávacie ľahšie a pevnejšie ako sklade tie, takže nemusíte mať strach o vyrovnanie posteľ znovu a znovu, po umývanie tlače. 5. Jednoduchá Inštalácia: boli super jednoduchá inštalácia a funguje ako kúzlo. Vaše 3d tlačiareň bola v hlavných potrebujú tieto malé upgrady a pomohol zlepšiť vašu kvalitu tlače veľa. POZNÁMKA: pramene, ktoré sú okolo 25 mm dlhé, ktorá je dlhšia ako 3 vzdať sa a vzdať sa 3 pro tlačiareň prameňov. Môžete použiť nástroj na rezanie to byť kratšia, ak sa vám páči tento produkt alebo upraviť teplú posteľ je vyššia, aby sa zmestili pramene.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: AOKIN
  • Číslo Modelu: Pre Hliníkový Vzdať Sa 3 Vytláčacie Inovované
  • Položka Druh: Vytláčacie

2020-12-29 All right, I haven't set it up yet but it doesn't look bad. All complete and well protected. The anodized color on aluminum is not the one I expected why the parts are not polished perfect before anodizing, anyway we talk about aesthetics in which you have to look good jejejeje otherwise very well.
5/ 5 stars
2021-01-12 Good material very tough and springs apply good to resistance
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!