!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Pneumatické Olej Postrekovač pre Varenie a GRILOVANIE Olivový Olej Postrekovač Fľaša 200 ML Sklenená Fľaša na Olej, Ocot Alkoholu, Parfumu, Čistiaci prostriedok

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Pneumatické Olej Postrekovač pre Varenie a GRILOVANIE Olivový Olej Postrekovač Fľaša 200 ML Sklenená Fľaša na Olej, Ocot Alkoholu, Parfumu, Čistiaci prostriedok

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 2 )
SKU
p86414

Štítky: olivový olej stlačte nehrdzavejúcej ocele, olej postrekovač, olej sprej, atom na parfumy, olivy postavené, fľaša na olej, arganový olej maroko, sklo olej, služby alkoholu sklo, silikónový olej na varenie dávkovač.

Skladom
€18.14 €25.91

Tabuľka Veľkostí

Vzhľadom na rôzne manuálne metódy merania, môže byť mierne chyba v 5mm. Vaše pochopenie sa cení.

Produkt Displej

Názov: Benátky Pneumatické Sprej, Olej Kontroly Fľašu Materiál: Sklo, Silikónové, PS plast, Nehrdzavejúca oceľ Objem: 200 ml Pri riešení problémov súvisiacich s olej použitie pri varení, obzvlášť dobré pre grilovanie 1. Vyrobené z dobrého materiálu 2. Pneumatické Sprej s jemným olejovej hmly 3. Postrekovačom dizajn pre efektívne oil control 4. Dobré tesnenie: Žiadny únik, keď hore nohami 5. Fľaša spp na prach-korektúry a stlačením Poznámka: Tam je otvor v spätný ventil pre výrobu atmosférický tlak, ktorý nie je rozbité časti.

Môžete tiež rád...

kliknite/klepnite na obrázok nižšie vedieť viac

Spôsob Platby

Debetnú/Kreditnú Kartu, QIWI, WebMoney, Yandex.Peniaze, SMS(Rusko), Ebanx, PPRO, Mercado Pago, PayPal, Doku, Mpesa, Klarna, Platba v Hotovosti, bankovým Prevodom/Bankovým Prevodom/TT, Western Union, COD(Saudská Arábia) podrobnosti o platbe, prosíme, kliknite/klepnite na obrázok nižšie.

Balenie a Dodávky

1. Vo všeobecnosti sme pomocou spôsob dodania ste si vybrali. Avšak, v záujme minimalizácie rizík v medzinárodnej doprave, niekedy môžeme upraviť alebo aktualizovať vaše spôsob dodania založené na našich logistických skúsenosti dodávky cyklu. Vaše pochopenie sa cení. 2. Pre krehkého tovaru a doručené priamo z Číny, naše logistické vonkajší obal bude EPE a/alebo kartónu a/alebo plastové nepremokavé dodávky taška znázornené nižšie. Pre non-krehkého tovaru a doručené priamo z Číny, vonkajší obal bude plastové nepremokavé dodávky taška znázornené nižšie. 3. Naše dodacie proces je 1) Re-kontrola(vrátane príslušenstva, power-on test); 2) Váženie pred balenie; 3) Balenie; 4) Zásielky s hmotnosťou po balenie; 5) Vytlačiť a nalepiť doručenie poukážok; 6) Prenos do logistiky; Na všetky potrebné ďalšie vysvetlenia, balenie procesu v našom obchode boli zaznamenané dohľad fotoaparát s unmodifiable nastavenia času od konca októbra roku 2020. 4. Pokyny budú spracované za postupnosť platieb. 5. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vašu adresu. 6. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje týždeň končí a sviatky. Ak nechcete dostávať vašej zásielky do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás čo najskôr. 7. Kupujúci sú zodpovední za dodatočný COD poplatky, DPH, Maklérske Poplatky, Clo, alebo colných Poplatkov a Daní.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: aminno
  • Riadu Typ: Omáčku Lode

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!