!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Nové EVA puzdro Pre PS5 Hosť Skladovanie Taška Prenosná Cestovná Nepremokavé Shockproof Prípadoch Na PS5 Sony PlayStation5 Gamepad

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Nové EVA puzdro Pre PS5 Hosť Skladovanie Taška Prenosná Cestovná Nepremokavé Shockproof Prípadoch Na PS5 Sony PlayStation5 Gamepad

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p89799

Štítky: gamepad ps5, kryt ps5, ps3 slim cestovné puzdro, PS5, fúzy rastu, batoh xiao, sony ps5 prípade, consol ps4 pro, sada 5 batoh, taška ps5.

Skladom
€12.74 €31.84

EVA puzdro Pre PS5 Hosť Skladovanie Taška Prenosná Cestovná Nepremokavé Shockproof Prípadoch Na PS5 Sony PlayStations 5 Gamepad >>>>Položku Detaily

Popis: 1. Určené pre PS5: Špeciálne navrhnuté pre PS5. Priestranný, je možné uložiť konzoly, napájací kábel, USB kábel, slúchadlá alebo iné príslušenstvo.

2. Hard shell: Na PS5 hard shell je vyrobený z nepremokavého a shockproof nylon textílie, šetrné k životnému prostredia a trvanlivé. Plné vo vnútri, poskytujú najlepšiu ochranu pre PS5 z vody poškodeniu, poškriabaniu a nárazom.

3. Proces aktualizácie: rukoväť je zabalené s vysoko kvalitnej mäkkej kože, veľmi pohodlné, aj keď nosíte ho na dlhé vzdialenosti. Nastaviteľný ramenný popruh a rozšírila pad, aby to pohodlné niesť v ramene. Môžete nosiť svoje obľúbené herné konzoly.

4. Väčšia Kapacita: Väčší než bežné kabelky, s celkovú veľkosť asi 39*45*14 cm.

5. Komplexná ochrana: Obklopený shockproof bavlnenej tkaniny a má mäkké vrecko priestoru vo vnútri, poskytuje extra ochranu pre vaše obľúbené herné konzoly, malé príslušenstvo, ovládače, káble a ďalšie príslušenstvo. Ideálne pre cestovanie.

Špecifikácia:

Materiál: EVA

Funkcia: anti-scratch, shockproof, semi-vodotesný a prachotesný

Farba: sivá

Platné pre: pre PS5

Balenie Zoznam:

Skladovanie Taška*1

>>>>Položka Ukázať

  • Názov Značky: Rondaful
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Veľkosť: about 39*45*14cm.
  • Podpora: drop shipping veľkoobchod
  • Číslo Modelu: Prenosné, Nepremokavé Cestovná Taška
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

2021-02-08 Parfait
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!