!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

ZHANG KUANG 101P (101 vzorec) 120ml Čínskej medicíny terapia proti vypadávaniu vlasov starostlivosť o vlasy vyživujú vlasový folikul opätovný rast vlasov

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

ZHANG KUANG 101P (101 vzorec) 120ml Čínskej medicíny terapia proti vypadávaniu vlasov starostlivosť o vlasy vyživujú vlasový folikul opätovný rast vlasov

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p90262

Štítky: vysokotlakové striekacie, 7 deň vlasy olej, rast vlasov, zadarmo šampón, vlasy odtieň, dabai sprcha, dlho sprcha, brazílsky vlasy keratín liečba, kúpeľňa telefón, bar šampón.

Skladom
€26.31 €38.70

Produkt v Rusku:

Poznámka: pošleme Čínsky Balík, červená balík, 101 Vzorec.

informácie o produkte

Názov: Zhangguang 101 Vzorca (v Číne)

V Rusku, to je nazývané 101P

Vynašiel Pán Zhao Zhangguang, poznamenať, expert na vlasy krásy a starostlivosti o pleť, a víťaz 11. medzinárodné zlaté medaily, tento produkt je rafinovaný z rôznych cenné Čínske bylinné lieky, ako napríklad Aralia Quinquefolia, Corthamis Tinctonus, Carya Alba a Angelica Archangelica Koreň. Tento produkt môžete rozšíriť kapilárnej plavidla z hlavy; výrazne zvýšiť prietok krvi v okolí vlasových folikulov, zmierniť krvi-dodávka prekážka vlasov mammilla; aktívne majstrov buniek rastu vlasov; skrátiť abnormálne odpočinku vlasov a podporujú opätovný rast vlasov.

Tento produkt je hlavne vhodný pre pacientov, alopécia, celková alopécia a univerzálny alopécia na rast vlasov.

Použitie

1. Odskrutkujte fľaša veko, rez výlisku z gumovou zátkou a použite tonikum na vlasy-strata priamo zúčastňujú. Masáž pokožky hlavy a jemne prstami na zvýšenie absorpcie.

2. Odskrutkujte fľaša veko a nahradiť gumová zátka s pripojeným tryska v poli. Sprej tonikum na vypadávanie vlasov, vlasovej pokožky priamo. A masáž pokožky hlavy a jemne prstami na zvýšenie absorpcie.

Dávkovanie

Používajte dvakrát denne, vždy platí 5ml -10 ml.

Upozornenie

Iba pre vonkajšie použitie. Ľudia, ktorí sú alergickí na alkohol by sa upozornenia pri používaní. Vyhnite sa kontaktu s očami. Ak obráťte sa vyskytuje, vypláchnite oči vodou, Uchovávajte mimo dosahu detí.

Skladovanie

Byť uložené s tesnej veko v pohode miestach.

Čistá hmotnosť: 120ml

Čas použiteľnosti: 3 roky

Tipy:

Tento produkt je veľmi dobrý opätovný rast vlasov produkty, špeciálne pre plešatosti, ak ho použiť s 101B tonikum účinok bude lepšie. Keď použijete tonikum na pokožku hlavy (tiež môžete ľahko použiť tonikum podľa tonikum použiť nástroj, ktorý môžete nájsť v našom obchode), masáž pre lepšie preniknutie. Pamätajte si neumývajte vlasy v asi 4 hodiny po použití tonikum.

Keď ste našli vaše vlasy začať na jeseň oveľa viac, než je obvyklé prosím začať liečbu vypadávanie vlasov, akonáhle je to možné. Na začiatku vypadávanie vlasov fáze sa vám môže mať len jedného až dvoch týždňov liečby a jednu fľašu ZHANGGUANG 101 vlasy zhadzovať dôkaz šampón môže vyriešiť vlasy problémy. Ak začnete s liečbou, keď vaše vlasy stav je veľmi zlý, tam bude dlhú dobu liečby a náklady oveľa viac peňazí. Je potrebné trvať asi 3 mesiace opraviť vlasové folikuly. To znamená, že ak máte v úmysle začať starostlivosť o vlasy liečby, musí trvať aspoň tri mesiace každodenné ošetrenie. Niektorí ľudia s vážne vlasy problémy môže trvať približne jedného až dvoch rokov liečby. Po druhé, je potrebné obdobie na čase, aby sa proces medzi vyrastal vlasy a vlasy obnoviť konečne zdravie, tiež je potrebné aktualizovať v vyrastať nové vlasy a vlasy spadne znova niekoľko krát, aby sa nakoniec stala silné zdravé vlasy. preto, please don ' t stop vaše vlasy liečby, keď ste prvýkrát videli vaše nové vlasy vyrastajú opäť, je to len malý účinok a čistenie je len na začiatku.

Keď vaše vlasové folikuly sa stal veľmi zdravé a silné, môže narásť viac, silné vlasy, ktoré ste úspešne dostal zdravé vlasy .

Ktoré 101 By Som Mal Použiť?

  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Výroba Licencie: XK16-1080815
  • NET WT: 120 ml
  • Výrobca: Zhang Kuang 101 Spoločnosti
  • Výrobcovia Odporúčaná Maloobchodná Cena : 55 usd
  • Množstvo: 1
  • Číslo Modelu: 101P
  • Položka Druh: Vypadávanie Vlasov Produkt
  • Zložka: Čínske Byliny

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!