!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Adresný Plné Farby 6LEDs 9LEDs 35mm RGB LED Pixel Svetlo UCS1903 Digitálne 5050 SMD Žiarovky Lampy Nepremokavé Osvetlenie Prihlásiť Modul

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Adresný Plné Farby 6LEDs 9LEDs 35mm RGB LED Pixel Svetlo UCS1903 Digitálne 5050 SMD Žiarovky Lampy Nepremokavé Osvetlenie Prihlásiť Modul

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p9096

Štítky: rgb ws2811, led ws2811, 45mm, priemer dc12v ucs1903, led reťazec ws2811, led pixel 1908, 5V ws2811, led ucs1903 9 led, led pixel, radič pixel ucs1903, led pásky ucs1903 300leds.

Skladom
€76.36 €109.09

Adresný Plné Farby 6LEDs 9LEDs 35mm RGB LED Pixel Svetlo UCS1903 Digitálne 5050 SMD Žiarovky Lampy Nepremokavé Osvetlenie Prihlásiť Modul

1. 35mm led pixel svetlo je combinated tým, že v plastovom kryte, PCB dosky a 3-pins samec a samica konektor s červenej, bielej a modrej drôtu (vysoká teplota-esistant, za studena-odolné voči UV-odolné), s ucs1903 IC. UCS1903 môžu používať rovnaké led program ako WS2811. DC12V alebo DC24V môže byť zvolený. 6LEDs, 9LEDs môže robiť. s priehľadným krytom alebo mliečna kryt.

2. Tento produkt má vysoký jas, nízka spotreba energie, dlhá životnosť, nízke napätie, nízky útlm, bohaté farby a ďalšie vlastnosti. 3. Výrobky môže dosiahnuť vody, naháňa, výsledky testov. V závislosti od inštalácie rôznych spôsobov, ako,rôzne farby môžu byť zmenené v zložení znakov,vzorcov,a ďalšie dynamické efekty.Výrobky sa môžu bežne používajú v hoteloch, KTV, zábavy a iné vnútorné osvetlenie . 4. Výrobky sa kaskádovito 20PCS , non-super-tandem. Hrúbka sieťový kábel by mal byť založený na skutočnom maximálny prúd, výrobku moc, kabeláž dĺžka (odporúčané nie dlhšie ako 5 metrov) a nízky pokles tlaku v závislosti na prenosové linky.

Elektroinštalácie inštrukcie:

ČERVENÝ kábel pripojte = +12V (12V napájanie je kladný pól)

Modrý kábel = GND (Zem) Biely kábel = DÁT (ÚDAJOV) Kupujúci ttention: Prosím, vyberte napätie DC12V alebo DC24V, ktorý z nich si, ako lepšie.

1.Tento produkt je obľúbený horúci predaj v led trhu, reklama billboard, vystavené svetelné znaky;

2. Kanál Listy Späť na osvetlenie;

3. Podsvietenie reklamných nápisov, channel list, znaky a značky, svetelné pole;

4. Inzerát známky Späť na osvetlenie;

5. Reklama Svetelné Boxy Späť na osvetlenie;

6. Dekorácie svetlá pre bar, pub, klubu, disco;

7. Billboard Späť na osvetlenie.

1.vysoký jas 5050 SMD RGB LED

2.UCS1903 IC stabilnejšie čip

3.35 MM priemer, môže kopať diery s 35mm

4.široko používaný pre diskotéku,klub a KTV dekorácie

5.SD karta systém kontroly a Madrix softvér

6.DC12V / DC24V bezpečnosti pracovné napätie

7.externé ovládanie

8.nepremokavé možno používať v exteriéri.

1. DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Pspublishing.sk Štandardná Doprava alebo Pspublishing.sk Premium Doprava môže byť zvolený. DHL, FedEx, TNT, UPS, je rýchly,yYou môžete získať balíky v 5~7 pracovných dní po prijatí tovaru sú zaslané.

2. Ak ste sa poponáhľať o tovar, zvoľte si, prosím, DHL. DHL je rýchlejší spôsob.

3. Ak vaša krajina nie je ťažké vysporiadať sa s colné odbavenie, prosím vás výber EMS. EMS je väčšina pomaly, ale veľmi dobré pre colné odbavenie. Brazília, ruská Federácia, Bielorusko zákazníkov prosím, vyberte si EMS.

4. Poradie adresu vám ponúka na príkaz by mal byť správny. Budeme predvolené pošlite objednávku na objednávku adresu. Ak je adresa, ktorú ste poskytli je nesprávne, prosím objednávku zrušiť a novú objednávku znova.

5. To je povinnosť kupujúceho zaobchádzať s colné odbavenie a platiť colné odbavenie poplatok, venujte prosím pozornosť na sledovanie informácií úzko a jasný ciel, akonáhle je to možné.

6. Pspublishing.sk Štandardná Doprava je malý balíček, ako je Čína Post Air Mail alebo Hong Kong Post Vzduchu balík, dodacia lehota dlhšia, možno okolo 30~60days. prosím, uistite sa, že máte dosť času, aby sa dočkať, keď sa rozhodnete týmto spôsobom.

7. Pspublishing.sk Premium Doprava je rýchlejšie ako Pspublishing.sk Štandardná Doprava, pomaly, ako DHL, FedEx, TNT, UPS.

Čo je Pspublishing.sk Prepravy? http://activities.Pspublishing.sk/Pspublishing.sk_shipping.php

Je ľahké poslať platbu ak sa vám dať príkaz na Pspublishing.sk. Spôsob platby na Pspublishing.sk pls kliknite tu

Okrem Pspublishing.sk. PayPal, T/T (Bankový prevod), Western Union atď.

Warmming tip: PayPal & Pspublishing.sk podporu kreditnej karty.

1. Po prijatí objednávky, ak máte nejaké otázky alebo problém, kontaktujte náš zákaznícky servis, ktorý vám pomôže vysporiadať sa s problémom na prvý raz.

2. Ak tovar máš nejaké problémy, prosím, poslať nejaké fotky alebo video, ktoré chcete zobraziť nás. Budeme kontrolovať a analyzovať problém.

(1) Ak problém možno vyriešiť ľahko, budeme vás naučí, ako vyriešiť problém sami.

(2) Ak sa problém nedá vyriešiť a všetky výrobky, ktoré máš všetko nemôže fungovať, sme vám pošleme nový tovar vám, ako výmenu tovaru, alebo vrátenie peňazí vám všetky peniaze, ktoré zahŕňajú aj niektoré prepravné náklady.

(3) Ak niektoré produkty môže dobre fungovať, ale niektoré výrobky sa nemôžu pracovať a problém nemôže byť vyriešený. Vrátime vám nejaké peniaze obsahovať niektoré prepravné náklady, alebo nie.

  • LED Typ: 5050 SMD RGB LED
  • Dĺžka: 10cm long cable
  • Názov produktu: 35mm UCS1903 led pixel svetlo
  • Emitting farby: digital rgb farebný
  • Pracovné Napätie: DC12V vstup
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Výška: 38mm
  • Kryt funkcia: priehľadný kryt / mliečna kryt
  • Funkcie: 35mm led pixel svetlo
  • Led Qty: 6LEDs / 9LEDs
  • Šírka: 35mm led pixels
  • IC Typ: UCS1903
  • Položka Druh: LED Moduly
  • Priemer: 35mm
  • IP trieda: Vodotesný ip67
  • Certifikácia: CCC
  • Číslo Modelu: HM-D35mm-UCS1903
  • Záruka: 2years
  • Napätie: 12V
  • Názov Značky: HUANUOMEI

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!