!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

3D Puzzle Hračka DIY Drevené Puzzle Kúsky Puzzle Vianočné Najlepší Darček, Pre Dospelých, Deti Puzzl Rodiny Herné Kolekcia

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

3D Puzzle Hračka DIY Drevené Puzzle Kúsky Puzzle Vianočné Najlepší Darček, Pre Dospelých, Deti Puzzl Rodiny Herné Kolekcia

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p95257

Štítky: nemo puzzle, 3d dreva hrad puzzle, drevená skladačka, plavidlá dreva, dospelých hry, r dreva, 3d skladačka, 3d puzzle, diy drevené, klip prsia hry pre dospelých.

Skladom
€7.46 €12.23

Funkcie:

1. Príroda-zábavnom puzzle hra. Užite si relaxáciu čas s týmto tajomné koala, puzzle! Existuje viacero veľkostí, naše drevené skladačky sú vyrobené z malých kúskov v tvare lúčnych živočíchov a rýb.

2. Formaldehyd-free lipa materiál, hladká povrchová úprava, vysoko kvalitné, odolné a odolné proti korózii, a ochrannú vrstvu, po šetrné k životnému ochranné farbenie liečby. Môže byť zachovaná po celé desaťročia, zavesiť na stenu, alebo prevádzané na iné oceniť.

3. To môže podporiť koordinácie očí a rúk, zlepšiť koncentráciu, trpezlivosť, logické myslenie a riešenie problémov zručnosti. Budete sa lámu hlavu s mozog skladačky táto obrazová skladačka hry celý deň.

4. Hľadáte zmysluplnú narodeniny alebo sviatok darček? Tieto unikátne drevené puzzle sú ideálnou voľbou! Uveďte váš milenec hodín zábavy.

5. Jigsaw puzzle upokojiť myseľ a vyvolať inovatívne meditácie štátu. Hrajú svoju tvorivosť, najcennejšie rodič-dieťa hra. Intelektuálnej hry pre deti a dospelých. Dobrá voľba pre narodeniny a Vianočné darčeky.

Špecifikácia:

Farba: farebný

Materiál: lipa

Veľkosť:

Malé rozmery: cca 18*19.6 cm/7.09*7.72 v (o 0,2 kg)

Stredná veľkosť: cca 26*28.3 cm/10.23*11.14 v (o 0.35 kg)

Veľkosť: 38*41,4 cm/14.96*16.30 v (asi 0,5 kg)

Balenie Zoznam:

1 Box*3D Skladačka Puzzle

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Dropshipping: Veľkoobchod

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!