!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Vysoká kvalita E3F-DS10P1 M18 Difúzny odraz optické prepínanie Senzor, Optický Snímač tri riadky PNP NC 10 cm 6-36VDC

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Vysoká kvalita E3F-DS10P1 M18 Difúzny odraz optické prepínanie Senzor, Optický Snímač tri riadky PNP NC 10 cm 6-36VDC

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p45971

Štítky: čierna plastová podložka, m8 senzor, odrážajú senzor, pnp indukčného snímača, npn optických snímačov, fotoelektrický snímač prepínač, m3 plastová podložka, optický senzor prepínač, fotoelektrický snímač, re200b.

Skladom
€4.11

Vitajte v našom Obchode

Produkty, ktoré predávame, sú lacné a krásne,Existuje veľký počet zákazníkov skúšania,Naše fotografie sú prebraté v druhu, nie je to žiadne Terénne úpravy.

Podnikanie spoločnosti filozofia: v Číne veľmi lacné vysoko kvalitné produkty predávané po celom svete, sme tiež predávať len vysoko kvalitné produkty,"Služby po prvé, kvalita prvé" zásady.

Vezmite prosím na vedomie, že: Teraz veľa zlý podnikania, imitácia moje značky spoločnosti. Ale neodvážili sa zobraziť obrázky, značky, prosím kúpiť pre zobrazovanie značky obchode kúpiť. Môžete kúpiť legálny vysokej kvality

Indukčného typu: difúzny odraz; Indukčné vzdialenosť: 10 cm Pracovné napätie: 6-36V tak môže pozitívne, modrá, čierna, čierna, čierna. Pracovné prostredie: teplota -40 až +70 stupňov celzia; úroveň Ochrany: IP61-IP67; Zodpovedajúci čas: funkcia reset čas je nižší ako 2,5 MS; Objekt: priesvitné, nepriehľadné tela; Diferenciálna vzdialenosť: detekcia vzdialenosť je menej ako 20%; Izolačný odpor: väčší alebo rovnaký ako uvedená 20M ohm; Poznámka: 1, prepínač výkonu, by mal byť pripojený k skontrolujte zapojenie je správne, skontrolujte, či napätie parametre pre menovitá hodnota;

2, spínač zaťaženia nemôže byť skrat, zaťaženie by nemalo prekročiť maximálny výstupný prúd;

  • Funkcie: optické prepínanie
  • Prepnúť Typ: optické prepínanie
  • Certifikácia: ROHS
  • Číslo Modelu: E3F-DS10P1
  • Záruka: 1 Rok
  • Položka Druh: Prepínače
  • Názov Značky: Taiss
  • Materiál: Plastové

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!