!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Mäkké Červené Opravy ABXY D-pad ZR ZL L R Kľúče Náhradné kompletnú Sadu Tlačidiel w/ Nástroje pre Nintendo Switch Radič

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Mäkké Červené Opravy ABXY D-pad ZR ZL L R Kľúče Náhradné kompletnú Sadu Tlačidiel w/ Nástroje pre Nintendo Switch Radič

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p5900

Štítky: dpad, radosť con kovov, fix nintendo prepínač, regulátor, nintendo prepínač controlers, nintend prepínač opravy, extremerate ps4, NINTENDO PREPÍNAČ, mačka spínača, mod prepínač, dpad prepínač.

Skladom
€12.01

Unavený vaše nudné štandardné farby? Toto je spôsob, ako ísť! Veľkú možnosť úpravy pre HOBBY nadšencov s Switch, radič. Prečítajte si Pred Nákupom: Prosím, nenechajte si nesprávne myslia, že sú radiče. V skutočnosti sú plné nastaviť tlačidlá pre NS Pro controller. Kontrolór, shell a iné časti, ktoré nie sú zahrnuté. Požadované zákazníkom brať na seba kontrolóra nahradiť pôvodný tlačidlá; Potrebný zákazníkom praktický radič s inštalácie; Dostať inštaláciu video návode na Youtube pri hľadaní "hzpG7-VMiI0". Inštalácia Tipy: Inštalácia obtiažnosť: Stredná Čas strávený: 1 hodinu alebo menej Trpezlivosti potrebné: Stredná Sledovať video na YouTube ako to urobiť, aj keď, pozastavenie a prehranie často. Ísť pomaly. Skontrolujte každé spojenie. Udržať vaše skrutky organizované. Použiť tweezer ak chcete odstrániť a znova pripojte stužkový kábel. Buďte opatrní pri pripájaní stužkový kábel k doska, je veľmi citlivá. Na prvé dve rukoväte skrutky pásy ľahko. Buďte opatrní a nie nad utiahnite všetky skrutky. Pri inštalácii ZR tlačidlo a ZL tlačidlo, opatrne vytiahnuť železnej hriadeľ s pinzetou, a nezabudnite dať ich späť po výmene tlačidiel. Funkcia produktu: Ideálny náhradu za rozbité alebo lepkavé Switch tlačidlá. Úplne upgrade vašej Switch, na exkluzívnej a štýlovej úrovni. Vyrobené z odolného non-jedovaté ABS plastu. Textúra nie je pogumovaný povrch. Namiesto toho, to je semi-slick, matný jemné plastové. Viac pohodlné a cíti sa lepšie v rukách ako skladom shell. Balenie Obsahuje: 1* ZR tlačidlo 1* ZL tlačidlo 1* tlačidlo R 1* L tlačidlo 1* A/B/X/Y tlačidlá 1* D-pad 1* 2 MM Philips skrutkovač 25* Skrutky

Poznámka: radič,shell a iné časti, ktoré nie sú zahrnuté! Platba 1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky

EMS:Dosiahnuť väčšinu krajín do 6 až 8 dní.

DHL:Dosiahnuť väčšinu krajín v 4 až 5 dní.

FEDEX:Dosiahnuť väčšinu krajín v priebehu 2 až 6 dní.

Čína Príspevok:Dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 30 dní.

Záruka

12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

Vrátenie Vrátiť

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaša po#.

3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Pspublishing.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

  • Číslo Modelu: Vhodné pre NS Pro
  • Nintendo Model: NINTENDO PREPÍNAČ
  • Názov Značky: eXtremeRate
  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!